Terug naar overzicht

Wil jij jouw skills in PHP, REACT, JS en CSS inzetten om bij te dragen aan onze missie om iedere leerling te laten groeien in rekenen en talen? Dan ben jij misschien wel de full stack developer die wij zoeken!

Functie omschrijving

Kom bij deze organisatie als Senior Fullstack Developer en neem deel aan ons Scrum team, waar je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van onze state-of-the-art online learning tools. Als meewerkende Scrum Master plan je sprints, coördineer je met Product Owners, voer je dagelijkse stand-ups, sprint reviews, sprint retrospectives en wekelijkse verfijningen uit.

In deze rol gebruik je jouw expertise om nieuwe features te ontwikkelen in zowel de frontend als backend, de beschikbaarheid en belasting van cloud servers te monitoren en configuraties aan te passen waar nodig. Je werkt nauw samen met UX-designers en andere ontwikkelaars om baanbrekende functies te lanceren en een revolutie teweeg te brengen in de onderwijswereld.

Met jouw ervaring en kennis draag je actief bij aan verfijningssessies en inspireer je je collega's om hun vaardigheden te verbeteren. Je werkt ook nauw samen met andere ontwikkelaars en het service- en supportteam om een naadloze werking van onze online leermiddelen te garanderen.

Jouw creativiteit zal een waardevolle troef zijn wanneer je ons helpt innovatieve functies te lanceren die de leerervaring van studenten verbeteren. Doe met ons mee aan de transformatie van het onderwijs door middel van geavanceerde technologie!

Functie eisen

 • Minimaal 6 jaar ervaring in software-ontwikkeling.
 • Brengt onze high-tech applicaties naar een next level.
 • Bekend met PHP, REACT, JS en CSS.
 • Ervaring met tools als Visual Studio.
 • Goede samenwerking met UX-designers en medeontwikkelaars.
 • Getraind als Scrum Master en denkt in objecten (MVC).
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Enthousiaste presentatievaardigheden.
 • Op zoek naar een uitdagende baan en geen simpele klus.

Bedrijfsprofiel

Dit innovatieve en dynamische bedrijf heeft een team van slimme, creatieve en enthousiaste medewerkers. Zij zijn voortdurend in ontwikkeling, net zoals de leerlingen die de leermiddelen van dit bedrijf gebruiken. Hoewel dit bedrijf al meer dan 30 jaar bestaat, blijft het altijd vooruitstrevend. De oprichters van dit bedrijf, leiden het bedrijf met passie en visie. 1 is gericht op vernieuwingen in het onderwijs en de ontwikkeling van de leermiddelen, terwijl de ander zich als technisch genie richt op de ontwikkeling van de software.De ontwikkelafdeling is gevuld met getalenteerde developers die technologie slim inzetten om de leermiddelen naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor kunnen leerlingen op hun eigen niveau oefenen en worden docenten efficiënt en doelgericht geholpen. De contentmakers van dit bedrijf weten als geen ander hoe ze technologie kunnen inzetten om ijzersterke content te creëren. Dit maakt de leermiddelen niet alleen effectief, maar ook boeiend en leuk. De afdelingen sales, marketing en service & support maken het bedrijf compleet. Zij zorgen ervoor dat de klanten de beste service en ondersteuning krijgen, terwijl de sales- en marketingteams ervoor zorgen dat docenten de leermiddelen kunnen vinden en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Kortom, dit bedrijf werkt elke dag aan het verbeteren van het onderwijs met innovatieve en effectieve leermiddelen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Werk samen met ambitieuze en gezellige collega's aan een groots project.
 • Geef betekenis aan ons gezamenlijke doel om elke leerling slimmer te laten groeien in rekenen en talen.
 • Blijf oneindig veel leren van je collega's en onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
 • Ontvang gunstige arbeidsvoorwaarden en een passende beloning voor jouw bijdrage aan ons team.
 • Ervaar het voldane gevoel dat je werk er écht toe doet en bijdraagt aan de toekomst van de leerlingen.
 • Geniet van de flexibiliteit om twee dagen per week vanuit huis te werken.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures