Terug naar overzicht

Word lid van het team van een baanbrekend softwarebedrijf, waar je een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen waarmee onze klanten voorop blijven lopen. Als Python/Django engineer ben je een belangrijke speler om onze innovatieve compliance-producten naar nieuwe hoogten te brengen, door elegante GUI's, naadloze API's en vindingrijke systeemintegraties te ontwikkelen. Als je klaar bent om nieuwe hoogten te bereiken en je creatieve probleemoplossende vaardigheden in te zetten, kom dan bij ons op deze spannende reis!

Functie omschrijving

Sluit je aan bij een dynamisch team van probleemoplossers en laat je passie voor innovatie de vrije loop als Python/Django software engineer. Met een focus op het maken van intuïtieve GUI's, naadloze API's en geïntegreerde systemen speel je een cruciale rol in het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van compliance-oplossingen. Geniet van de vrijheid om je ideeën tot leven te brengen en de implementatiestrategie voor nieuwe functionaliteit vorm te geven, terwijl je ook nauw samenwerkt met het Python-ontwikkelteam en bestaande functies verfijnt voor optimale bruikbaarheid. 

Functie eisen

 • Een Python-webontwikkelingsexpert zijn met minstens 3 jaar bewezen ervaring
 • schitteren met een uitgebreide kennis van Linux, MySQL, Apache, HTTP, HTML, CSS, JavaScript en meer
 • Voorblijven op de curve met een diepgaand begrip van webbeveiligingsrisico's en mitigatiestrategieën
 • Moeiteloos communiceren in zowel Nederlands als Engels
 • Een onberispelijke staat van dienst hebben, met een pre-employment screening als onderdeel van het sollicitatieproces.
 • Opvallen met ervaring in Django, event-driven programming, netwerk protocollen, API ontwikkeling, REST principes, en meer.
 • Toon je expertise in code versiebeheer met Git en een mogelijkheid om Golang te verkennen indien gewenst.


 

Bedrijfsprofiel

Kom werken bij de leider in compliance-oplossingen,  waar jij je vaardigheden kunt gebruiken om de toekomst van de technologie mee vorm te geven. Hun innovatieve oplossingen voor legale interceptie en openbaarmaking worden vertrouwd door top "blue chip" CSP's in Nederland, Europa, de Verenigde Staten en Australazië. Hun eigen analyseoplossing is een game-changer voor zowel rechtshandhavingsinstanties als aanbieders van communicatiediensten.

Deze organisatie is gevestigd in het levendige en bruisende Den Haag en loopt voorop in de technologische industrie. Als onderdeel van hun team word je omringd door een getalenteerde en toegewijde groep professionals die gedreven zijn om het verschil te maken.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bedrijf dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is in de wereld van compliance software. Maak vandaag nog deel uit van ons innovatieve en dynamische team!

Arbeidsvoorwaarden

 • Ontplooi je potentieel met een competitief salarispakket
 • Stel jouw toekomst veilig met onze uitgebreide pensioenregeling
 • Reis met gemak en laat ons jouw kosten dekken
 • Krijg de tools die je nodig hebt om te slagen met hun bedrijfslaptop
 • Blijf groeien en breid je vaardigheden uit met flexibele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Word lid van een hecht team van professionals en doe elke dag uitdagend en gevarieerd werk!
*The vacancy for this job is only available in Dutch.* 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures