Terug naar overzicht

Een toonaangevend e-commerce bedrijf is op zoek naar Python Developers van junior tot senior niveau, die ook interesse hebben in Ruby, om hun team van vernieuwers te versterken. Deze unieke positie biedt de mogelijkheid om diepgaande Python-ervaring in te zetten en tegelijkertijd Ruby-vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in een dynamische en vooruitstrevende technologische omgeving.

Functie omschrijving

Als Python Developer in hun organisatie werk je aan het hart van onze technologische operaties, waarbij je bijdraagt aan het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van onze e-commerce systemen. Naast je werk in Python krijg je de kans om je Ruby-vaardigheden te verkennen en te ontwikkelen, terwijl je werkt aan cross-functional projecten die cruciaal zijn voor hun succes. Dit is een uitgelezen kans voor ontwikkelaars die hun technische horizon willen verbreden en een directe impact willen hebben op de gebruikerservaring en bedrijfsresultaten.

Functie eisen

 • Bewezen ervaring met Python ontwikkeling, variërend van junior (1+ jaar) tot senior (5+ jaar) ervaring.
 • Een oprechte interesse in of basiskennis van Ruby en de bereidheid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Ervaring met webontwikkelingsframeworks (zoals Django, Flask voor Python; Rails voor Ruby) is zeer gewenst.
 • Voor de meer ervaren rollen: vermogen om complexe systemen te ontwerpen en schaalbare oplossingen te bouwen.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, met een creatieve aanpak voor technische uitdagingen.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en een teamgerichte houding, met een sterke focus op kennisdeling en samenwerking.

Bedrijfsprofiel

Hun bedrijf is een pionier in de e-commerce industrie, gedreven door innovatie en een streven naar uitmuntendheid. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin technologische vooruitgang en klanttevredenheid centraal staan. Medewerkers worden aangemoedigd om hun vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf, terwijl ze werken aan uitdagende projecten die een echte impact maken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Concurrerend salarispakket tot 5.000 afgestemd op je ervaring en de waarde die je toevoegt aan het team.
 • Duidelijke mogelijkheden voor professionele groei, met een focus op zowel Python- als Ruby-technologieën.
 • Flexibele werkarrangementen, waaronder thuiswerkmogelijkheden, om een gezonde balans tussen werk en privé te ondersteunen.
 • Toegang tot de nieuwste technologieën en de mogelijkheid om voortdurend nieuwe vaardigheden te leren via workshops, cursussen en conferenties.
 • Een inspirerende bedrijfscultuur die innovatie waardeert, met regelmatige teamuitjes en bedrijfsevenementen om een sterke gemeenschap te bouwen.
 • Een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt gevierd en alle medewerkers worden aangemoedigd om hun ideeën en perspectieven te delen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures