Terug naar overzicht

Hoewel de coronacrisis aanvankelijk een ramp voor ons leek, hebben we ons snel weten te herpakken. We zagen de concurrentie flink aan de handrem trekken, maar wij hebben juist vol ingezet op groei. Onze supportmedewerkers zijn ook verantwoordelijk voor onze online marketing. Dus door het wegvallen van de supportwerkzaamheden, konden we ons nog meer dan aanvankelijk gepland, richten op expansie in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om het meest gestroomlijnde visumbureau van Europa te worden. Kom jij daar ons bij helpen? 

Functie omschrijving

Je speelt een cruciale rol bij het verder ontwikkelen van ons platform, het herstructureren en verbeteren van onze infrastructuur. Dit wordt de basis van al onze toekomstige producten. Als ervaren webontwikkelaar begrijp je wat er komt kijken om schaalbare webapplicaties te bouwen. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je gaat Ontwikkelen in PHP7 OOP, onze infrastructuur verbeteren, herstructureren en verder verbeteren van code, je werk samen binnen ons team om schaalbare, eersteklas code te maken, je hebt vrijheid om jou eigen nieuwe functionaliteit te creëren die waarde toevoegt aan het platform en je neem plaats in onze wolvenroedel:)

Functie eisen

 • Minimaal een bachelor diploma, bij voorkeur in computerwetenschappen of een aanverwant vakgebied. We hebben echter zelf ervaren dat topcodeerders in allerlei vakgebieden te vinden zijn, dus verras ons alsjeblieft :)
 • Ervaring met softwareontwikkeling met het gebruik van elke objectgeoriënteerde taal, zoals PHP 7 (OOP is een pre), JavaScript, HTML 5 en CSS 3. Daarnaast heb je ervaring met persistente datastructuren zoals (My)SQL/MariaDB en versie controle (Git).
 • Je bent een schone codeur met een gedegen kennis van de principes van Software Engineering en Computer Science waarbij je bekend bent met b.v. beveiliging, veilige ontwikkelingsprincipes en geautomatiseerd testen (unit & integratie).
 • Ervaring met softwareontwikkeling in een e-commerce omgeving is een pré, evenals kennis van Docker en Linux/serverbeheer.
 • Maak je geen zorgen als je denkt dat je een aantal van de bovenstaande vaardigheden mist. We hebben ze ook onder de knie terwijl we voor nieuwe uitdagingen stonden. Een gedegen ervaring met PHP-ontwikkeling is echter van vitaal belang.
 • Ons team: Je werkt in een multidisciplinair, informeel, internationaal team van jonge mensen. In deze functie heb je een hoge mate van vrijheid (wij willen graag dat je je eigen ideeën en oplossingen implementeert). Wij zijn van mening dat je niet VOOR ons moet werken, maar dat je MET ons moet werken.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jong visumbureau, en we pakken de zaken wat anders aan dan de gevestigde orde. Veel visumbureaus zijn stoffige, logge organisaties, waar techniek niet meer is dan een ondersteunende afdeling. Inmiddels vijf jaar geleden zagen wij een kans om het radicaal anders aan te pakken. Onze organisatie wordt namelijk volledig gestuurd vanuit de IT en de online marketing. Vanzelfsprekend luisteren we goed naar onze visumspecialisten, maar uiteindelijk zijn het onze developers die bepalen hoe onze processen worden ingericht. Dat heeft ons in staat gesteld om in vier jaar tijd, dus nog vóór de coronapandemie, uit te groeien tot een van de grootste visumbureaus van Nederland.

Ten slotte nog een kleine noot over ons team. Momenteel zijn we met vijftien teamleden; over het algemeen erg jong, goed opgeleid en behoorlijk internationaal. Omdat we in zes talen opereren en geloven in de kracht van native-speakers, hebben we teamleden met veel verschillende
nationaliteiten en achtergronden. Deze diversiteit voorkomt tunnelvisie en leidt tot interessante gesprekken. We houden van een informele, ongedwongen sfeer en hebben een platte organisatiestructuur; we werken niet voor elkaar, maar met elkaar.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie van 32-40 uur per week (flexibel)
 • Zeer (!) competitief salaris, met 28 betaalde vrije dagen, vakantiegeld, verzekeringen en een mooi pensioenplan
 • Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget; als jij groeit, groeien wij
 • Extra's zoals twee Curved Ultra-Wide Monitoren, laptop naar keuze, onbeperkt vers fruit en een gratis fitnesslidmaatschap (als je iets anders wilt/nodig hebt, vraag het dan)
 • Vergoeding van je werkgerelateerde reiskosten
 • Vrijheid om te creëren en te prototypen, afhankelijk van de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd
 • Een uitdagende werkomgeving met leukeste collega's
 • We doen niet aan “Sales-Driven Development”, we hechten veel waarde aan mooie code en een betrouwbaar systeem. We weten dat je deze aanpak leuk vindt, omdat we zelf ontwikkelaars zijn.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures