Terug naar overzicht

Het bedrijf is een online media-uitgever die met zijn verschillende merken meer dan 10 miljoen unieke bezoekers in Nederland bereikt. Haar ambitieuze strategie omvat het uitbreiden en versterken van haar portfolio.

Het bedrijf zoekt momenteel een ervaren fullstack PHP ontwikkelaar met kennis van WordPress en Laravel om het team te versterken. Het team werkt in kleine clusters en volgt Scrum methodieken. Kennis van Google Cloud/Kubernetes is een pluspunt, en hybride werkafspraken zijn bespreekbaar. De ideale kandidaat moet een passie hebben voor nieuwe technologieën, ondernemend zijn en een sterke visie hebben. Een diploma is niet vereist, maar kennis en ervaring zijn essentieel. Het bedrijf waardeert ideeën van werknemers en biedt veel groeimogelijkheden. Ze zijn op zoek naar iemand die voor de lange termijn bij het bedrijf wil blijven.

Het bedrijf is gespecialiseerd in online media publishing en richt zich op drie pijlers: senioren, onderwijs en winkelen.

Functie omschrijving

Het development team vanvan dit bedrijf zoekt een enthousiaste PHP Developer met Laravel ervaring om bij te dragen aan de doorontwikkeling van diverse groot labels. Als PHP Developer ben je verantwoordelijk voor de frontend en backend-systemen van deze websites. Samen met een team van 3/5 developers werk je in een Scrum-team en ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de websites.

Functie eisen

  • 4+ jaar ervaring in development
  • 2+ jaar ervaring in professioneel web development met PHP
  • Ervaring met Wordpress en Laravel 
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Je vindt het fijn om in een team te werken

Boost je enthousiasme en maak deel uit van deze geweldige team! Solliciteer nu of bel  0639330288. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures