Terug naar overzicht

Voor één van onze goede opdrachtgevers zoeken wij een getalenteerde PHP (Symfony) developer. Dit bedrijf heef heel veel verschillende partners met 200k high traffic websites. Ter uitbreiding van het team is dit bedrijf op zoek naar jou. 

Functie omschrijving

Dit platform verwerkt een enorm grote data stroom die via Trackers en API binnenkomt vanaf de verschillende websites van hun klanten. Deze data stroom wordt real-time gebruikt om bijvoorbeeld producten te laten zien aan de miljoenen bezoekers op de websites van haar klanten. Daarnaast moet het mogelijk zijn in de toekomst om real-time up-to-date berichten naar verschillende externe systemen te sturen naar de applicatie. 

Je denkt pro-actief  mee en zoekt samen met de andere php programmeurs naar de meest gebruikte en nieuwste technologieën om het systeem up to date te houden aan de groeiende wensen van de klanten, zodat het data systeem future proof wordt. Het platform is onderdeel van een conglomeraat van bedrijven van verschillende IT platform bedrijven met een eigen functie in de maatschappij en het bedrijfsleven.

Je werkt met technieken als Symfony PHP 7.4, en Node.js. Daarbij is Data kennis & ervaring met API koppelingen en RabbitMQ mooi meegenomen. 

Functie eisen

Als developer wil je jouw kennis graag verder ontwikkelen. Je kunt hier in Den Haag onbeperkt groeien. Het niveau ligt hier goed en de werkdruk en werksfeer zijn echt in balans en daar wordt ook echt op gelet. Bijna niemand werkt over bijvoorbeeld en anders is het hooguit 2 uurtjes per maand. De volgende eisen worden aan de PHP functie gesteld:

  • Minimaal HBO / WO werk - en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring
  • Werkvaring met Symfony of Laravel framework
  • NodeJS en/of devops ervaring is mooi meegenomen

Bedrijfsprofiel

Het platform wordt door 200+ high traffic websites gebruikt en wordt met name ingezet om bezoekersgedrag vast te leggen en om te zorgen dat hier realtime op kan worden gereageerd. Dit bedrijf bestaat uit 400 man en op dit specifieke platform werkt 14 man waaronder performance marketeers en php developers. In je team werken 8 developers en verschillende online marketeers op SEA, SEO en Social. Daarnaast zijn er 2 gedreven sales specialisten in dienst die het product aan de man brengen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto maandsalaris 3,5 - 5k bruto per maand op basis van 40 uur
  • Pensioenregeling 50% werkgever en 50% werknemer
  • Laptop
  • 25 Vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer of volledige reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer)
  • Thuiswerkvergoeding

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures