Terug naar overzicht

Heb je een Goede relatie met cybersecurity en denk je dat het een grote uitdaging wordt om samen met experts effectieve en innovatieve oplossingen te bouwen voor IT-beveiligingsproblemen? Dan ben jij als PHP developer bij deze organisatie in Apeldoorn aan het juiste adres!

Functie omschrijving

Als PHP-Developer kom je terecht in een van de twee ontwikkelteams. Het ene team bestaat uit 5 ontwikkelaars en de andere uit 3. In de rol van PHP-Developer richt je je op het ontwikkelen van de verschillende bouwstenen van het grote geheel: op dit punt, bijvoorbeeld de systeemtickets (om problemen van klanten of meldingen van beveiligingstechnici aan te pakken). Daarnaast ben je continu bezig met innoveren en serieus testen op verbetering.  Dit gebeurt zoveel mogelijk in kleine projecten, die samen de softwareoplossing vormen waarop alle activiteiten van de organisatie draaien. De software kan zowel op bare metal (k8s) in Amazon als  Azure draaien. De taal die u hiervoor gebruikt, is voor hen niet van  belang, zolang het maar werkt en uw collega's deze mening met u delen. En CI/CD (unit testing) is een vereiste. De software is oorspronkelijk opgestart in PHP en geschreven in Symfony2, dus je past soms bestaande code aan, maar je bent meestal bezig met het scheiden van het grotere geheel in een MicroService. Eigen initiatieven en bijdragen zijn erg belangrijk in deze PHP Developer functie. Overweeg om te brainstormen over ideeën, oplossingen te ontwerpen en deel te nemen aan groepsdiscussies. Kunnen we iets beters doen? Geef het door aan de manager en technisch directeur, dan heb je kans om het in de volgende sprint te halen. Binnen de organisatie maak je deel uit van het RandD-team, een groep waar IT'ers snel kunnen wisselen, maar waar een middagje coderen met een headset zeker geen issue is. .
 
 
 

Functie eisen

 • Je hebt ervaring in het schrijven van code – in welke taal (bijv. PHP, Python, Java, C# of Go) maakt niet uit. Let op, je bent wel bereid om met PHP/Go aan de slag te gaan; 
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring; 
 • Wanneer je ervaring hebt met Micro Services, Amazon of CI/CD is dat een pré; 
 • Agile werken is voor jou bekend; 
 • En het liefst heb je affiniteit met het domein Cyber Security. 

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie in Apeldoorn werkt met 80 mensen (in Nederland en in de VS) aan oplossingen op het gebied van cybersecurity. Dit bedrijf handelt volgens het Zero Trust-beleid: met ontwikkelde software voorkomt dit bedrijf niet alleen dat hackers binnenkomen, maar worden alle gegevens en applicaties beschermd. Dit wordt gedaan voor klanten zoals huisartsen, ziekenhuizen en postorderbedrijven, ieders persoonlijke gegevens worden veilig bewaard. Hoe? Het bedrijf biedt vier verschillende diensten: ontwikkeling van IT-beveiligingsbeleid, dreigingsbeheer, rapportage en aanverwante diensten. Daarin mag dit bedrijf en de developers zich experts noemen en zo heeft dit bedrijf meer dan 10 jaar ervaring in het bieden van effectieve en innovatieve oplossingen voor computerbeveiligingsproblemen. De afdeling Development bestaat uit acht developers, waaronder Lead Developers, Product Owners, DevOps en UX designers. In de ochtend begint de dag  met een bijeenkomst om projecten te bespreken. Daarna weet iedereen zijn weg te vinden (lees: goede code). Op vrijdag zijn er heerlijke warme croissants op kantoor. Omdat het bedrijf ambitieuze groeiplannen heeft, dit bedrijf wilt het team komend jaar versterken met developers, ben jij een PHP developer één van hen?
 
 
 

Arbeidsvoorwaarden

 • € 3.000 - € 4.200 per maand afhankelijk van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding (0,26ct) en een mobiliteitsbudget van €250,-;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Een werkplek waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd (budget aanwezig): ga bijvoorbeeld eens mee met de security engineers op training;
 • Thuiswerk mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om andere talen te ontdekken;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast.
 • Laptop van de zaak 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures