Terug naar overzicht

Onze opdrachtgever zoekt gemotiveerde Outsystems engineers voor de verdere automatisering van het platform en klantportaal waar miljoenen consumenten klant zijn. Outsystems, grote hoeveelheden data en binnen een grote organisatie werken dat wil toch iedereen! 

Functie omschrijving

Jij werkt in een multi-disciplinair agile team waarbij je het digitale landschap van deze werkgever gaat innoveren, uitbreiden en onderhouden. Dit doe je in een team van 10 developers waarbij je hybride werkt (2 dagen op kantoor en 3 dagen op werk). Als senior ontwikkelaar ben jij aan het coachen en begeleiden van junior en ervaren collega's om verder de beste oplossingen te realiseren. Binnen het development team is de organisatie gestart verder met Test Automation met Selenium. Daarbij is er steeds meer aandacht voor CI / CD en kan jij daarin actief een rol spelen.

Je krijgt binnen deze functie ondersteuning van je collega's. In totaal werken er 300 collega's vanuit deze mooie organisatie uit Veenendaal omgeving aan 1 product. Elke maand worden er verschillende soorten kennis sessies gehouden binnen het Outsystems platform, daarbij krijg je les in onderwerpen als architectuur, UI, Security en API'S. Je komt hier als outsystems engineer in Veenendaal te ewrken in een open en leuke bedrijfscultuur, waarbij de organisatie werkt in 2 wekelijkse sprints en per kwartaal een planning om verder uit te bouwen met de business en de andere teams van de organisatie.

Je gaat met name je bezig houden met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsproceessen en deze verder verbeteren met Outsystems Reactive. Je gaat kijken hoe het platform dat door miljoenen klanten gebruikt wordt, kan worden versneld met goede CI / CD straten en daarbij gebruik je Tosca en jenkins. 
Je coach de junior outsystems engineers en kijkt verder vooruit naar de mogelijkheden binnen het platform. 

Functie eisen

 • HBO / WO werk- en denkniveau richting IT
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Outsystems engineer
 • Ervaring met het testen binnen een automatische omgeving denk aan integratie, end-to-end testen.
 • Je bent in staat om in een groot development team te functioneren
 • Je werkt graag aan nieuwe producten en je houdt je kennis actief bij. 

Bedrijfsprofiel

Bij de organisatie wordt gewerkt vanuit een prachtig kantoor in Veenendaal. Er heerst een open en leuke familie bedrijfscultuur met korte lijnen naar management. De organisatie is slagvaardig en daadkrachtig. De doelgroep van het platform zijn medici, ondernemers en zakelijke professionals en meer dan een paar miljoen klanten heeft de onderneming inmiddels. Als Outsystems developer biedt het bedrijf vele mogelijkheden omdat het onderdeel is van 1 grotere corporate onderneming. 

Er wordt veel geinvesteerd in opleiding en training en je hebt een groot netwerk van collega's ook die bij de andere business units van de ondenrming werken. Voor alle medewerkers ligt een PoP klaar (persoonlijk ontwikkelingsplan). 

Arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen
 • 1 Jaar contact + 1 maand proeftijd
 • Hele goede pensioenregeling waarbij de werknemer veel overhoudt
 • Opleidingsbudget
 • 13e maand
 • Goede reiskostenvergoeding.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures