Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij een out-of-the-box denkende programmeur die de wereld wil wegblazen met jouw geweldige ideeën? Inspireren uitdagingen jou en brengen ze het beste in jou naar boven? Ben je klaar om onze werkprocessen met beide handen aan te pakken en ons te helpen onze producten naar een hoger niveau te tillen?

Functie omschrijving

Als team werken we aan uitdagende projecten die variëren van webapplicaties en mobiele apps tot complexe softwareoplossingen. We geloven in de kracht van out-of-the-box denken en streven ernaar om de status quo uit te dagen. Bij ons krijg je de ruimte om je creativiteit te uiten en jouw geweldige ideeën om te zetten in werkelijkheid.

Onze werkomgeving is dynamisch en inspirerend. We moedigen een cultuur van samenwerking en kennisdeling aan, waarbij we leren van elkaar en voortdurend streven naar verbetering. We geloven in het aannemen van getalenteerde individuen die gedreven zijn om te groeien en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Als lid van het team krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het gehele ontwikkelingsproces, van het brainstormen over concepten en het ontwerpen van de gebruikerservaring tot het implementeren van cutting-edge technologieën. Je zult werken met de nieuwste tools en frameworks om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Bij ons geloven we in het vinden van de juiste balans tussen werk en plezier. We organiseren regelmatig sociale evenementen en teambuildingactiviteiten om de banden te versterken en te genieten van ons succes. We streven ernaar om een positieve en inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Dus, als jij een getalenteerde en gedreven professional bent die klaar is om de digitale wereld te veranderen, kom dan solliciteren en laat jouw ideeën werkelijkheid worden. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden verkennen en de toekomst vormgeven met innovatieve technologische oplossingen.

Functie eisen

 • Zelfstandig kan werken
 • Flexibel is
 • In staat is om architectonisch verantwoorde en onderhoudbare backends te bouwen
 • Ervaring heeft met werken in een DevOps workflow
 • Advies kan geven over server-side technologieën, architecturen en implementatiestrategieën
 • Vloeiend Engels spreekt

Als jij deze vaardigheden bezit en klaar bent om de digitale wereld te veroveren, sluit je dan aan bij ons dynamische team!

Bedrijfsprofiel

Bij onze opdrachtgever draait alles om het ontwikkelen van digitale oplossingen die de wereld gezonder, duurzamer, leuker en gemakkelijker maken. Hun drijfveer is het creëren van een positieve impact op mens en milieu, en daarom werken ze vol enthousiasme samen met gelijkgestemde mensen en organisaties.

Het team bestaat uit een gepassioneerde groep onderzoekers, designers en developers met diverse achtergronden, culturen en vaardigheden. Hun kracht ligt in de perfecte aanvulling van elkaars talenten. Gedreven door een gezamenlijk doel streven ze ernaar om waardevolle oplossingen te creëren die zingeving geven aan hun werk en leven.

De focus ligt op het aangaan van samenwerkingen met organisaties die het potentieel en de ambitie hebben om echte impact te maken. Bij onze opdrachtgever staat het hebben van geweldige mensen om hen heen centraal. Samen werken ze aan het creëren van waarde en bouwen ze aan een betere toekomst. Door middel van innovatieve oplossingen verrijken ze niet alleen hun eigen werk, maar ook hun leven en dat van anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij de opdrachtgever delen ze kennis, succes en strategieën, en waarderen ze jouw ideeën, vaardigheden en mindset die kunnen bijdragen aan het verbeteren van mensenlevens. De maatschappelijke doel staat boven winstbejag.

De kernwaarden die de opdrachtgever onderscheidt:

 • Expertise waarop je kunt bouwen
 • De moed om de wereld te veranderen
 • Energie die ze graag delen
 • Eerlijkheid in alles wat ze doen
 • Samen impact maken
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • En natuurlijk een passend salaris afhankelijk van de kennis en ervaring

Om dit te bereiken, bieden ze een flexibele werkomgeving en cultuur, waarin werktijden kunnen worden afgestemd en waarin het prettig is om deel te nemen. Uitjes, teamweekenden, tafelvoetbal, food nights en leuke lunches maken hier deel van uit. Het kantoor is gunstig gelegen en beschikt over een tuin, een uitstekende plek voor barbecues en drankjes! Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures