Terug naar overzicht

Ontwikkel jij met plezier mobiele apps, webapplicaties, embedded content en desktopapplicaties? Ben je zorgvuldig en krijg jij energie van een werkdag vol afwisseling? Versterk het team van onze opdrachtgever als developer en krijg volop ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Functie omschrijving

De rode draad in alle systemen van deze organisatie is cameramanagement: beelden analyseren en daarop anticiperen. Als jij een vraagstuk krijgt, duik je hier volledig in. Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor jou, al heb je uiteraard een voorkeur. Je werkzaamheden voer je uit vanuit het hoofdkantoor voor toonaangevende klanten zoals politie Amsterdam, het Rijksmuseum, HTM, NS en de gemeenten Maastricht, Eindhoven en Rotterdam.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Passie voor het ontwikkelen van applicaties en programmeren
  • FullStack software developer
  • Ervaring met .Net Core en React
  • Ervaring met PHP is een pre

Bedrijfsprofiel

Overal in het land vervult deze organisatie een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

De platformen en apps van deze organisatie ontsluiten deze informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat zij sneller betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare data.

Deze organisatie is aanwezig waar veel mensen samenkomen. Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, zorginstellingen, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. Zij draagt zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation.

Arbeidsvoorwaarden

  • Omdat jij direct bijdraagt aan de veiligheid van Nederland
  • Omdat je een prima salaris krijgt en profiteert van goede regelingen
  • Omdat je jou ontwikkeling zelf in de hand hebt: als je verder wilt komen dan krijg je daarvoor alle kans
  • Omdat je op een dynamische en gezellige werkplek terechtkomt, waar ruimte is voor verschillende werkzaamheden

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures