Terug naar overzicht
 • Plaats

Wij verbeteren onmiddellijk de financiële positie van meer dan 400 organisaties door onze oplossingen voor Business Spend Management beschikbaar te stellen. Onze oplossingen waarborgen het volledige Source-to-Pay proces en dragen snel bij aan een duurzame bedrijfsvoering.  Voor ons team zoeken we een getalenteerde .NET Ontwikkelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, ben je benieuwd lees dan snel verder!

Functie omschrijving

Samen met een team van vier .NET-ontwikkelaars werk je aan het ontwikkelen, testen en implementeren van softwareoplossingen voor ons Business Spend Management platform. Je taken omvatten zowel het onderhouden en optimaliseren van bestaande softwaretoepassingen als het ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en functies.

Met een overkoepelend perspectief ben je in staat om functionele vereisten om te zetten in concrete toepassingen, zonder daarbij de architectuur van het product uit het oog te verliezen.

Dankzij je analytische denkvermogen en oplossingsgerichte aanpak kun je beslissingen nemen en zelfs als enige in het team een andere koers inslaan. Hierbij blijf je het uiteindelijke doel voor ogen houden: samen met je collega's een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring creëren voor onze klanten.

Kortom, je doet waar je goed in bent, maar als je jezelf wilt verbeteren, juichen we dat alleen maar toe! Binnen ons bedrijf  vinden we het belangrijk dat je je kennis op peil houdt en blijft groeien. Je krijgt daarvoor alle ruimte en mogelijkheden, variërend van cursussen tot het bijwonen van congressen, pair-programming en/of het hebben van een mentor die aansluit bij jouw groeibehoefte. Je hebt zelf de regie over je ontwikkeling, en er is volop ruimte voor persoonlijke groei.

Functie eisen

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in .NET ontwikkeling.
 • Bewezen vaardigheden in C#, Javascript en SQL Server.
 • Beschikt over sterke analytische vaardigheden en een oplossingsgerichte benadering.
 • Toont enthousiasme en passie voor het vak, met de bereidheid om op de hoogte te blijven van en te experimenteren met nieuwe technologische ontwikkelingen.
 • Heeft een teamgerichte mentaliteit en staat bekend om enthousiasme en proactieve betrokkenheid

Bedrijfsprofiel

In onze energieke werkomgeving, streven we dagelijks naar het optimaliseren van onze softwareoplossingen voor het innovatieve Business Spend Management platform. Onze focus gaat verder dan alleen het ontwikkelen, testen en implementeren van software; we zetten abstracte functionele wensen om in tastbare toepassingen, met behoud van de essentie van de product architectuur.

We zijn geen gewoon team dat softwareoplossingen ontwikkelt; we zijn een groep gepassioneerde individuen die een tastbaar verschil willen maken in hoe bedrijven hun uitgaven beheren. Met oog voor detail, toewijding aan innovatie en een voortdurende drang naar relevantie, streven we naar een waardevolle bijdrage aan de gebruikerservaring van onze klanten en daarmee aan het succes van hun ondernemingen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een werkplek met een informele en betrokken bedrijfscultuur.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, inclusief een uitstekend salaris.
 • Voorzieningen zoals een laptop en smartphone.
 • 30 vakantiedagen per jaar, gebaseerd op een 40-urige werkweek.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken.
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • Diverse leuke events, waaronder tweewekelijkse stoelmassages.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures