Terug naar overzicht

Ben jij bekend met veel verschillende softwaresystemen? Kunnen wij jou uitdagen met systeemintegraties en het maken van koppelingen naar verschillende systemen? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste software ontwikkelingen, maar ben je geen doorgewinterde programmeur? Wij willen je dan graag meenemen naar onze klanten en je voorstellen als onze nieuwe Technisch Consultant Koppelingen!

Functie omschrijving

Als Technisch Consultant met de specialisatie Koppelingen ontwikkel je maatwerkintegraties met externe systemen, installeer je de applicaties bij de klant en draag je zorg voor de applicatietrainingen die met regelmaat georganiseerd worden. Dit zijn vaak korte trajecten, wat jou ook weer de gelijkheid biedt om een kijkje in vele (klant) keukens te nemen!

Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan ondersteun jij je collega consultants én klanten bij het uitdenken, specificeren, ontwikkelen en testen van softwarekoppelingen die de bedrijfsprocessen optimaal zullen ondersteunen. Met jouw technische kennis van verschillende vormen van integratie (o.a. bestand import/export, web service interfaces, batch/(near) real-time) lever je de maatwerkoplossing die de klant nodig heeft en dat alles in een moderne Microsoft Visual Studio omgeving.

Functie eisen

Als basis heb je een passende opleiding genoten (bijvoorbeeld Business & IT, Technische Informatica, BIM of Systeem-/Applicatiebeheer) en heb jij 1 tot 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Daarnaast heb jij natuurlijk heel veel kennis van verschillende softwaresystemen.

  • Kennis van communicatiepatronen (batch/real-time, transactie integriteit), web services (SOAP/REST), dataformats (CSV,XML,JSON) en DevOps is een vereiste.
  • Indien je relevante technische kennis hebt van en/of zelfs ervaring met Microsoft Dynamics NAV/Business Central, .Net ProxyClasses (dll), SQL Server en web servicetools (SoapUI, Fiddler), T-SQL, .Net algemeen, Visual Studio Code, AL en technische infrastructuren/ architecturen is dat een groot voordeel.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 280 professionals werken zij dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze klanten over de hele wereld.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende functie en een fijne werkplek zullen wij de volgende zaken graag voor jou regelen:

  • Een aantrekkelijk en marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals o.a. 28 vakantiedagen, pensioen en een incentive
  • Een vast contract
  • Werkvoorzieningen zoals een laptop, headset en goede ingerichte werkplek op het kantoor
  • Een intern vitaliteitsprogramma met o.a. interessante workshop en leuke activiteiten
  • Mogelijkheid tot werken 2.0 (flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerken)
  • Mogelijkheid voor een leaseauto
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures