Terug naar overzicht

Hé, ben jij de PHP developer? Lijkt het jou een uitdaging om in een gepassioneerd team te werken aan een internationaal vacatureplatform? En vind jij het leuk om te werken aan projecten die maandelijks 10 miljoen vacatures worden gepubliceerd? Ben jij een verantwoordelijk persoon en werk je graag aan grote technische uitdagingen? Dan ben je als PHP Medior developer bij deze organisatie in Den Bosch aan het juiste adres!

Functie omschrijving

Als PHP Medior Developer werk je in een team van 6 PHP Developers (Mediators en Senioren). Er is een schat aan kennis aanwezig die leuk is om met elkaar te delen. De overname heeft internationaal veel  deuren geopend, wat betekent dat er nu 3 posities in het ontwikkelteam zijn. Er zijn ook grote technische uitdagingen te overwinnen. Het aantal vacatures (10 miljoen per maand) dat via de app gaat, genereert een enorme hoeveelheid data. We werken momenteel aan een systeem dat automatisch selecteert op welke sites en kanalen je  het beste vacatures kunt plaatsen op basis van je eigen criteria (laagste kosten, kortste tijd, meeste reacties), meest, etc.). Daarnaast kan supergedetailleerd advies worden gegeven  over de strategie die wordt toegepast op vacatures. Dit is vooral waardevol voor grote bedrijven die in meerdere landen actief zijn. Er is dus nog veel werk aan de winkel en ook de hoogwaardige API's gaan voorbij (ook met Indeed). Het bedrijf vindt werkplezier belangrijk en beschouwt carrièremogelijkheden als een belangrijke factor. Zo is een van de PHP-ontwikkelaars meer gaan leren over systeemarchitectuur en doet een andere PHP-ontwikkelaar momenteel een universitaire studie AI. Er is dus veel ruimte om mee te groeien met het bedrijf  en het hele team is al jaren actief bij het bedrijf. Op kantoor heerst een prettige en  ontspannen sfeer. Klantenservice is veel gefocust, het is belangrijk dat je dit aspect ook als essentieel ziet en weet hoe je een hoge reputatie kunt behouden. Verder heb je als PHP Medior developer alle ruimte en vrijheid om werk en privé  te combineren. Een 32-urige werkweek is gebruikelijk en u zult het vertrouwen hebben om uw werk gedaan te krijgen op een manier  die voor u werkt. Iets voor jou als PHP Medior  Developer?

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met PHP en aanverwante technieken;
 • Kennis van dingen als Symfony, ElasticSearch en Google Cloud is een pre;
 • Ervaring met het maken van integraties in bijvoorbeeld REST of SOAP;
 • Je werkt graag binnen een professionele OTAP straat waar kwaliteit centraal staat;
 • Goed analytisch vermogen;
 • Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Bedrijfsprofiel

In 2007 is een applicatie gelanceerd om vacatures automatisch via verschillende kanalen te plaatsen. De oprichters hebben zich snel gevestigd op het gebied van recruitment en zijn al lang aanwezig in Nederland en België. In 2020 werden ze onderdeel van een wereldwijd bedrijf dat zich richt op recruitmentmarketing. Dit biedt veel kansen voor toekomstige bedrijfsgroei. Ze worden al gebruikt door bedrijven als Amazon, DHL of Siemens en elke maand worden er 10 miljoen vacatures gepubliceerd via hun app. Ook is er een wereldwijde samenwerking met Manpower, wat veel mogelijkheden biedt. Het team van 16 developers waarvan 6 PHP developers werken zelfstandig vanuit een prachtige locatie. Vanuit eigen verantwoordelijkheid is veel kennis aanwezig en wordt dit onderling gedeeld. Iedereen werkt om er het beste van te maken en daar hoort ook ontspanning en een goede werk-privébalans bij, daarom wordt standaard een fulltime werkweek van maximaal 38 uur gehanteerd.

Arbeidsvoorwaarden

 • Veel financiële middelen om een concurrerend salaris te bieden;
 • Pensioenregeling;
 • 38-urige fulltime werkweek (minder uren uiteraard mogelijk);
 • Veel flexibele- en thuiswerkmogelijkheden;
 • Bijdragen aan de verdere internationalisering van het bedrijf;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vrije keuze voor laptop en andere benodigdheden (aantal schermen etc.)
 • Verschillende bonusregelingen (waaronder tot 10 extra vrije dagen);
 • Werkomgeving waar wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is;
 • Veel kansen om mee te groeien met het bedrijf.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures