Terug naar overzicht
 • Plaats

Hoe zou het zijn om als medior PHP developer deel uit te maken van een ervaren en hecht team dat werkt aan het ontwikkelen van nieuwe betaalopties, management applicaties en statistische inzichten op een platform met een enorme impact? Ben je gepassioneerd over het creëren van nieuwe systemen en het bedenken van innovatieve technische oplossingen die zowel veilig als efficiënt zijn? Als dit klinkt als een uitdaging die je graag zou aangaan, dan nodigen wij jou uit om ons team te versterken!

Functie omschrijving

Als medior PHP developer krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat werkt aan cutting-edge projecten die de manier waarop mensen zaken doen zullen veranderen. Samen met onze ervaren en hechte groep ontwikkelaars werk je aan het creëren van nieuwe oplossingen op het gebied van management applicaties, statistische analyses en andere innovatieve ideeën die nog in de pijplijn zitten. Het maken van technisch ontwerpen en het ontwikkelen van nieuwe systemen is waar jij in uitblinkt en wat jouw passie drijft. En terwijl je werkt aan het creëren van deze fantastische systemen, zorg je ervoor dat de beveiliging en performance nooit uit het oog worden verloren - zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de beste technologie die er is.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Meer dan 2 jaar ervaring in PHP en webtoepassingen;
 • Frontend ervaring is een pré (HTML, CSS, Javascript);
 • Ervaring met OOP (SOLID, Design Patterns en PSR standaarden);
 • Ervaring met PHP7, MySQL, Linux en webservers;
 • Ervaring met bekende frameworks (Symfony en/of Laravel);
 • Analytisch, proactief, een zelfstarter en een teamspeler.

Bedrijfsprofiel

Innoverend, onconventioneel en pionierend - dit zijn de drie waarden die de cultuur van onze organisatie definiëren. We zijn de snelst groeiende Payment Service Provider van Nederland, en dit hebben we te danken aan ons full-service omnichannel betaalplatform dat ondernemers in staat stelt om een snelle, veilige en frictieloze betaalervaring te bieden aan hun klanten, zowel in hun webshop als in hun fysieke winkel.

Bij ons zijn we constant bezig met het innoveren en verbeteren van onze diensten en producten, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de meest geavanceerde en efficiënte betaaloplossingen hebben. We geloven in het bieden van een persoonlijke en betrouwbare service, waarbij we onze klanten helpen bij het vinden van de beste betaaloplossing voor hun specifieke behoeften.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en toegewijde professionals, die allen streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied. We hebben een dynamische en inspirerende werkomgeving gecreëerd, waarin onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om hun ideeën en vaardigheden te delen.

Onze visie is om de betaalmarkt te blijven transformeren en onze klanten te voorzien van de best mogelijke betaalervaring. Als jij een passie hebt voor innovatie en graag deel wilt uitmaken van een team dat de toekomst van de betaalindustrie vormgeeft, dan willen we graag van je horen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime (40 uur) of parttime (32 uur) dienstverband
 • Jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling
 • Uitdagend werk met veel mogelijkheden tot ontwikkeling door middel van opleidingen, trainingen en cursussen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werktijden
 • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures