Terug naar overzicht

Dit online SaaS platform is nu internationaal aan het opschalen en heeft 20 Fte, waaronder 10 php developers. Het is echt een tech en data gedreven bedrijf met een uitgekiende marketing strategie en een online platform dat zo simpel mogelijk is opgezet met veel mogelijkheden. De filosofie van het bedrijf is dat hun platform zo eenvoudig mogelijk te gebruiken is voor de meer dan 50.000 klanten die het bedrijf heeft. Geen dure trainingen verkopen of opgeklopte maatpakken met sales tijgers maar gewoon de software voor je laten werken is het uitgangspunt. Deze filosofie zie je daar heel het bedrijf werken. Doordat het goed is opgezet het systeem en multidisciplinair wordt gewerkt is het platform onwijs schaalbaar en daar plukt het bedrijf nu de vruchten van. 

Vanwege sterke groei van het aantal klanten en gebruikers en de internationale expansie van de organisatie is de onderneming nu op zoek naar een back-end php developer die affiniteit en of ervaring heeft met het Laravel framework. 

Functie omschrijving

Je komt hier in Zoetermeer te werken als php back-end programmeur en je dagelijkse werkzaamheden zijn, het ontwikkelen, optimaliseren en het verder uitbreiden van de verschillende functionaliteiten van de software. Je houdt in het ontwikkelen van de software zoveel mogelijk rekening met de filosofie van het bedrijf en dat is een heel gebruiksvriendelijk altijd schaalbaar systeem te bouwen. Je werkt samen in een divers team van gescheiden back-end, front-end en mobile specialisten. Daarnaast werk je samen met de Devops afdeling die zich bezig houdt met CI / CD, Kubernetes en immutable infrastructuur.

De lijnen met de directie zijn kort en beslissingen kunnen snel worden gemaakt. Uiteraard werk jij hier in Zoetermeer met een goed team met een gezonde combinatie tussen senior back-end, medior en junior programmeurs. Je krijgt de ruimte als php developer om nieuwe tools en technieken uit te proberen.

Functie eisen

- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als programmeur.
- Je hebt ruime ervaring met PHP, MySQL, OOP en javascript.
- Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de php wereld en je houdt ervan te experimenteren met nieuwe tools.
- Je weet keuzes goed te onderbouwen die je maakt en je kan goed in een team tot een beslissing komen.
- Uiteraard werk je nauwkeurig en streeft naar kwaliteit.
- Je hebt een proactieve werkhouding en je kan verantwoordelijkheid dragen.

Arbeidsvoorwaarden

- 1 jaar contract met uitzicht op vast contract
- 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Open en informele werksfeer
- Doorgroeimogelijkheden

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures