Terug naar overzicht

Wil jij meebouwen aan je eigen klantenbestand voor een van de snelst groeiende internetbedrijven van Nederland met jonge en dynamische mensen? Ben jij iemand die graag proactief te werk gaat en naast een bestaand platform aan nieuwe projecten werkt? Dan ben je als PHP developer bij deze organisatie te omgeving Harderwijk aan het juiste adres!

Functie omschrijving

Als PHP Developer kom je terecht in een hecht team van 4 developers, onder leiding van de CTO. Het bedrijf heeft een eigen platform om consumenten te adviseren over abonnementen dit doen zij door aanbieders te vergelijken. Aangezien zij lekker aan de weg timmeren kun jij aan verschillende nieuwe projecten werken. Het grootste project dat je in de nabije toekomst als PHP-ontwikkelaar zult ondernemen, is helpen bij het opbouwen van je eigen klantenbestand voor dit snel groeiende internetbedrijf. Je gebruikt je vaardigheden dus echt om aan verschillende projecten te werken; van koppelingssystemen tot klantprofielen. Ook werk je mee aan de verbetering van de website. Een voorbeeldproject waar je mee aan de slag zult gaan is het werken aan een applicatie die van alle adressen in Nederland een database aanlegt en verschillende open datasets aan elkaar linkt, om zo consumenten te kunnen helpen met het maken van realistische voorspellingen. 


Als PHP-ontwikkelaar in deze organisatie wil je het grote plaatje zien; zowel back-end als front-end maar ook de eindgebruiker van de applicatie. Deze organisatie geeft jou als PHP developer ook de vrijheid om jouw expertise verder te ontwikkelen. Doordat er geen klanten of stakeholders zijn, wordt de roadmap niet bepaald door de top, maar is er ook volop ruimte voor eigen initiatief en experiment.

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met PHP.
 • Kennis van frameworks als Yii2, Laravel of Symfony.
 • MBO- HBO afgerond.
 • Je vindt het leuk om zowel in groep als zelfstandig te werken.
 • Communicatief vaardig.

Bedrijfsprofiel

Dit avontuur begon allemaal op een zolderkamertje. In die tijd was het vooral het geven van advies aan familie en vrienden. Tegenwoordig is het een succesvolle organisatie die de afgelopen jaar 3 keer op rij een van de snelst groeiende bedrijven in Midden- en Oost-Nederland is geweest en heeft ze ook de prijs FD Gazellen gewonnen. Dit bedrijf zorgt dat heel Nederland goed georganiseerd is. Via het platform van dit bedrijf adviseren ze consumenten over abonnementen door een overzicht te geven van alle aanbieders en deze met elkaar te vergelijken. Op deze manier probeert dit bedrijf de consument te helpen bij het kiezen van de beste deal. Specialisaties zijn divers; van energiecontracten en internet abonnementen tot telefoon- en particuliere verhuur. Het team is jong en dynamisch en bestaat uit makers, ontwikkelaars en marketeers. De organisatie heeft een ontspannen sfeer en een ondernemende cultuur. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en op vrijdagmiddag is het tijd voor een vrijdagmiddag. Ben jij er de volgende keer bij als PHP Developer?

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tussen € 3.500,- en € 4.200,- o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • 32- tot 40-urige werkweken;
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vaste aanstelling;
 • Ruimte voor cursussen en trainingen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een dagelijks verzorgde lunch in de kantine;
 • Laptop van de zaak;

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures