Terug naar overzicht

Voor een grote beveiligingsclub zijn wij op dit moment op zoek naar een Medior Java developer die zich verder wilt ontwikkelen tot Senior.

Functie omschrijving

Op dit moment staat er een vacature open voor Java Security Engineer voor een sterk bedrijf in de beveiligings-sector. Deze beveiligings-toko is op zoek naar een ervaren iemand die van Medior tot Senior wilt groeien. Al ruim 30 jaar staan zij als een van de sterekere bedrijven in het beveiligings veld waardoor dit een goede stap in je cariere zou kunnen zijn. Vanwege hun grote hoeveelheid tijd in de security sector hebben zij grote klanten binnengehaald waar je indirect voor zult werken. In house hebben zij projecten zoals bijvoorbeeld Security management, asset en sitebeheer, inbraakdetectie en meer.

Voor deze oplossingen is het belangrijk om een sterke Java developer erbij te hebben.  Hier komt niet iedereen voor in aanmerking, het is belangrijk dat je voor deze rol goed stressbestendig bent, in teamverband kan werken en open staat voor kritiek. Je zult hier niet alleen aan de slag gaan maar echt in een team op zoek gaan naar de beste manier om klanten van probleem naar oplossing te begeleiden. Hierdoor kan het zo zijn dat collega's je tips geven waardoor je alleen beter word. Werkzaamheden worden vanuit de R&D uitgevoerd met zo'n 50 andere developers.  Hierin heb je wat kleinere teams waarmeer je samen aan de slag gaat. 

Hoe ziet jouw dag er dan uit?

Uiteraard zul je veel met Java moeten werken, je gaat code schrijven, implementeren en testen. Jouw bijdrage kun je daadwerkelijk terug zien doordat die door een andere afdeling weer in gebruik word gezet. Naast dit zul je ook discussies met het team voeren over nieuwe ontwikkelingen die gebruikt kunnen worden om klanten verder mee te kunnen helpen.

Deel van de oplossingen die bestaan moeten ook naar de cloud worden gebracht, hiervoor hebben we jouw hulp ook nodig. 

Aan het einde van de dag is het het belangrijkste dat jij het naar je zin hebt en goed je ding kan doen. Hier zullen zij voor zorgen. 

Functie eisen

Voor deze werkgever is het belangrijk dat jij veel ervaring hebt met Java, minimaal 4 jaar ervaring namelijk

Je staat open voor het werken in teamverband

Je hebt een HBO of WO studie afgerond in de veld van Computer Science of iets vergelijkbaars

Je hebt een corporate mentaliteit en wilt dat alles goed geregeld is

Beveiligingskennis is overigenseen sterke pre.

Arbeidsvoorwaarden

  • 25 Vakantiedagen
  • Laptop/werk PC
  • Lunch en borelvergoeding
  • Pensioensregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindeloze pret ;) 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures