Terug naar overzicht

Werk je graag bij een SaaS-leverancier welke een van de grootste e-mail engines is in NL?  Lees dan snel verder. Geen medior niveau? Ook dan de moeite waard door te lezen.. 
 

Functie omschrijving

Met een klein team ademen ze e-mail.. Je komt terecht in een team dat barst van de kennis, enthousiasme én trots welke inmiddels deels is van een van de grootste bedrijven in Nederland. De flexibiliteit van een startup en daarbij kun je genieten van de stabiele groep die qua kennis veel te bieden heeft.
Elke dag ben je bezig met de betrouwbare API met eindeloos veel mogelijkheden om je e-mails naar een volgende niveau te tillen. Ondersteund door experts. Er is zoveel te doen en teveel om op te schrijven, maar ga er vanuit dat je volop werkt met stack als: Java, Maven/Gradle, Spring, SQL, Freemarker, Bootstrap, Javascript. HTML.

Daarbij zijn er nog wat componenten in PHP (met het Symfony framework) die voor het Portal van toepassing zijn en wort er verder nog op het platform gebruik gemaakt van: Debian Linux, KVM, LUKS, LVM, ZFS, iptables, BGP
 

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar Java werkervaring 
  • Maven of Spring ervaring 
  • Wat JS ervaring 
  • HBO denkniveau

Bedrijfsprofiel

Ze zijn een krachtig e-mail platform dat klaar is gestoomd voor de internationale markt. Ze beschikken over een eigen infrastructuur en IP netwerk in wel drie datacenters waarmee ze honderden miljoenen e-mails per jaar verwerken, altijd AVG-compliant :) 
Zij zorgen ervoor dat die belangrijke e-mails altijd netjes worden opgemaakt, afgeleverd, en doorgemeten. 

Arbeidsvoorwaarden

Werken waar jij je prettig voelt. Op kantoor, thuis, of in je favoriete koffietent. Ze bieden je graag flexibiliteit in waar en wanneer je werkt. Het kantoor ruim ingericht en van alle gemakken voorzien met tevens genoeg parkeerplekken. Kies je liever voor thuiswerken, of een hybride variant, dan zorgen ze ervoor dat jij je werk daar zo goed mogelijk kunt doen. Veel is bespreekbaar. 

Ondernemersmentaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Ze willen natuurlijk als bedrijf groeien, maar minstens even belangrijk vinden ze het dat jij blijft groeien en het werk dat je doet leuk blijft vinden. Ze bieden je dan ook graag cursussen aan en laten je deelnemen aan evenementen als je dat leuk vindt. Verder zoals eerder gezegd veel bespreekbaar met tevens een erg goed salaris voor elk niveau. 

Verder; 

  • een pensioen
  • ruim aanbod aan snacks en drinken op kantoor,
  • inrichting van werkplek (voor thuis)
  • sport abonnement,
  • laptop, en nog veel meer!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures