Terug naar overzicht

Wil jij werken aan top of nutch ehealth software en aan 1 platform? Onze opdrachtgever heeft het allemaal werken met technieken als Hibernate en Spring en dat allemaal van je favoriete werkplek.... vanuit huis. Jazeker volledig remote, nou ja 1 keer per jaar moet je de weg maken naar het midden des lands voor een spetterend personeelsfeest. Door de Covid pandemie heeft deze werkgever alles omgegooid en ze zijn helemaal om naar volledig remote werken. Ga je toch liever naar kantoor als java held? Dan kan dat in Utrecht of omgeving Arnhem. Wat jij wilt maatwerk is zeker mogelijk!

Functie omschrijving

Als java developer ga jij met plezier naar je werk of vanuit je eigen thuis kantoor aan het werk. Je werkt in een Agile team samen met 8 Java developers en bent elke dag in de weer met Hibernate of Spring framework. Je gaat zorgen dat het huidige platform welke in Java is ontwikkeld voldoet aan de hoogtste security en schaalbaarheids eisen dit doe jij in een enthousiast team van java developers.

Op maandag overleg je met je team over nieuwe ideeën en inspiratie van het weekend neem je mee om het platform welke voor meerdere doelgroepen voor de zorg is ontwikkeld naar een hoger plan te tillen. Uiteraard heb jij elke dag scrum meetings in je team. Tijdens je werk als java developer probeer je de oude legacy code te hervormen naar prachtige werkende future proof code zonder dat de huidige gebruikers (meer dan 4000 zorg hulpverleners) hier last aan ondervinden.

In deze functie als java developer ben jij de man met het plan of de vrouw met het plan zolang er maar een idee achterzit. Op lang termijn denken, plannen en je aan de roadmap houden met focus op features en het afmaken van producten zal leidend zijn met behoud van werkplezier en waarbij vernieuwing voorop staat.

Functie eisen

 • Je hebt kennis en ervaring over de nieuwste Java versies.
 • Minimaal een afgeronde HBO Opleiding bij voorkeur richting informatica of computer science
 • Met name werkervaring met back-end de organisatie heeft aparte javascript specialisten die de front-end en het design voor hun rekening nemen.
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en behoudt het overzicht
 • Werkervaring met CI / CD en devops platformen zoals AWS of Azure is een pre
 • Zelfstandig werken maar ook een teamspeler zijn is belangrijk. Zelfstandig is met name belangrijk als je elke dag thuis wilt werken je moet jezelf wel kunnen motiveren.

Bedrijfsprofiel

De organisatie heeft verschillende business units die een maatschappelijk en relevant doel dienen binnen de domeinen zorg, overheid en bedrijfsleven. In totaal werken er 300 Fte bij de organisatie verspreidt over Europa maar de meeste developers en IT specialisten zitten in Nederland. Grappig is dat je makkelijk kan doorgroeien binnen de verschillende takken van de organisatie als jij bijvoorbeeld na 2 jaar wel eens een andere applicatie wilt zien. Het bedrijf heeft allemaal eigen platformen in beheer en is decentraal opgezet met snelle communicatielijnen naar het management toe.

Arbeidsvoorwaarden

 • 25 Vakantiedagen
 • 1 jaar contract met 1 maand proeftijd en uitzicht na het 1e jaar op vast contract
 • Thuiswerkvergoeding
 • Laptop
 • Opleidingsbudget
 • Doorgroeimogelijkheden bij een IT organisatie
 • Pensioenregeling

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures