Terug naar overzicht
 • Plaats

Wil je werken bij het grootste portaal over alles wat te maken heeft met liefde en the marriage? Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Front end Developer om ons team te versterken. Als onderdeel van een toonaangevende uitgeverij, bereiken we jaarlijks meer dan 8 miljoen bezoekers met onze portfolio van websites. Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons innovatieve en gedreven team in het hart van Rotterdam.

Functie omschrijving

Als Full-stack Developer bij ThePerfectWedding.nl geloven we dat een vlotte gebruikerservaring essentieel is. We streven naar responsive websites zonder onduidelijke foutmeldingen en eindeloze laadanimaties. Jij bent als ontwikkelaar betrokken bij het gehele ontwikkelproces en hebt een brede interesse in alle aspecten van development. Je werkt nauwkeurig, denkt na over je code en structureert het op een duidelijke manier, zodat je collega's er gemakkelijk mee kunnen werken.

Je komt te werken in een development team bestaande uit een UX-designer, 2 backend-developers en 2 stagiairs. We werken volgens SCRUM en gebruiken JIRA voor monitoring. Onze stack draait in de Amazon Cloud op Ubuntu, met de LEMP-stack, Redis en ElasticSearch. We maken gebruik van tools als Vagrant en GIT voor versiebeheer. Onze technologieën omvatten onder andere Twitter Bootstrap, Angular, jQuery, Vue.js en Laravel 5.5+. Daarnaast werken we met package managers zoals npm en Composer.

Functie eisen

 • Aantoonbare ervaring met hedendaagse JavaScript-frameworks, HTML5 en CSS3.
 • Ervaring met PHP.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring.
 • Je kunt je technische keuzes goed onderbouwen.
 • Je blijft op de hoogte van de laatste webtechnieken.
 • Je wilt zowel op persoonlijk als bedrijfsniveau groeien.

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever heeft een innovatieve aanpak voor het bedrijfsstructuur. Ze zijn geïnspireerd door Holacracy en Agile en hebben de traditionele top-down-managementhiërarchie achter hun gelaten. In plaats daarvan verdelen ze de autoriteit over alle medewerkers in de organisatie, waardoor ze een dynamische en transparante structuur creëren.

Binnen de technische afdeling werken ze met een organische en platte structuur van 'cirkels' (teams). Elke medewerker heeft zijn eigen unieke 'rollen' met bijbehorende verantwoordelijkheden. In deze structuur is iedereen manager van zijn eigen rollen en draagt volledige verantwoordelijkheid voor het functioneren ervan.

Dit holacratische model stelt hun in staat om voortdurend bij te sturen en flexibel te reageren op veranderingen. Ze hebben Agile-methoden geïntegreerd in de werkwijze om een adaptieve en collaboratieve omgeving te creëren. Bij de opdrachtgever moedigen ze een cultuur van empowerment, zelforganisatie en persoonlijke groei aan, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om zijn vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen.

Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar je impact kunt maken, je ideeën kunt delen en waar jouw stem wordt gehoord, dan is dit de plek voor jou. Ze streven naar een inclusieve en stimulerende werkcultuur waarin teamwork en innovatie centraal staan. Samen werken ze aan het bouwen van geweldige producten die de bezoekers versteld doen staan en de organisatie verder laten groeien.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een jong en informeel bedrijf gevestigd in het bruisende centrum van Rotterdam.
 • De mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van ons bestaande portfolio.
 • Een uitgeruste werkplek met een 13" MacBook Pro en een 24" Dell Utrasharp-monitor.
 • Vergoeding van je reiskosten, zodat je zorgeloos naar ons kantoor kunt komen.

Daarnaast:

 • Verleggen we voortdurend grenzen en stellen we onszelf in de schoenen van onze gebruikers, om de best mogelijke ervaring te bieden.
 • Hechten we veel waarde aan kwaliteit, zowel in code, vormgeving, prestaties als in de deliverables van ons team.
 • Staan we voor het verbazen van onze bezoekers met innovatieve producten, omdat dit het succes van onze organisatie bepaalt.
 • Investeren we in jouw persoonlijke groei, door middel van training en ontwikkeling, de mogelijkheid om te leren van nieuwe collega's, hardware-upgrades en een stimulerende werkomgeving.
 • Bieden we je de vrijheid om jezelf tijdens werktijd verder te ontwikkelen met ons "vrijdagmiddagproject". Altijd al React willen leren? Dit is jouw kans!
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures