Terug naar overzicht

Heb jij ooit gehoord van een Full Stack PHP Wizard? Nee? Nou, laat ons mij introduceren aan de magiër die we zoeken om het tech-driven team te versterken! Als Full Stack PHP Wizard ben jij degene die het backend en frontend team ondersteunt met jouw magische kennis.
Maar pas op, want wij zijn op zoek naar een échte code wizard! Iemand die niet bang is voor technische uitdagingen en met gemak van het ee programmeertaaltje naar het andere springt. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan ben jij de Wizard die wij zoeken!

Functie omschrijving

Dit bedrijf op zoek naar een getalenteerde Fullstack PHP developer die enthousiast is om bij te dragen aan diverse projecten. Het bedrijf biedt oplossingen voor een breed scala aan klanten, waaronder CMS, CRM, klantportalen en API-services, en ze zoeken iemand die de functionele en technische eisen kan vertalen naar kwalitatieve code.

In eerste instantie zal de focus vooral liggen op het eigen framework van het bedrijf, maar later zullen ze overgaan op Laravel en andere aanvullende technologieën. Ze zoeken een Fullstack PHP developer die zelfstandig kan werken, maar ook in staat is om hulp te vragen wanneer dat nodig is en kan ondersteunen en innoveren binnen het front-end team.

De ideale kandidaat heeft ook ervaring met het innoveren en doorontwikkelen van de tech-stack van het bedrijf en kan werken in een SCRUM-team. Er is zelfs een mogelijkheid om door te groeien naar een 'Tech Lead' functie voor degenen die op zoek zijn naar een uitdaging en verantwoordelijkheid.

Functie eisen

 • Jouw 3+ jaar relevante werkervaring hebben je klaargestoomd voor deze magische Fullstack PHP rol
 • PHP8+ lezen en schrijven is voor jou kinderspel, jij bent de taal al voorbijgevlogen
 • Jouw skills in front-end, CSS en Javascript zijn net zo sterk als de superkrachten van een superheld
 • Je hebt de finesse om te werken met frameworks én vanilla PHP/Javascript/CSS
 • Jouw creativiteit heeft in het verleden al voor vuurwerk gezorgd bij het bouwen van maatwerk oplossingen
 • Complexere en abstracte code laten jouw hart sneller kloppen dan de snelheid van het licht
 • Databases, zoals MySQL en NoSQL, zijn voor jou bekend terrein en jij kunt implementeren als een pro
 • API's zijn voor jou geen geheim en jij kunt ze implementeren als de beste
 • Security is voor jou van groot belang, want veiligheid gaat boven alles
 • Jij bent als een ninja in het snel, analytisch en gestructureerd debuggen van code

Bedrijfsprofiel

Welkom bij ons bedrijf waar we digitale transformatie omarmen en een brug slaan tussen technologie en creativiteit! We zijn op zoek naar een getalenteerde Fullstack PHP wizard die samen met ons innovatieve digitale oplossingen wil ontwerpen en bouwen voor onze klanten.

Bij ons krijg je de kans om de nieuwste technologieën te gebruiken en je vaardigheden te ontwikkelen in een stimulerende en creatieve omgeving. Je werkt samen met ons ervaren team van professionals en leert van hun expertise.

Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwikkelingsproces, van het vertalen van bedrijfsstrategieën naar digitale oplossingen tot het leveren van de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Jouw expertise in PHP en Fullstack development is van onschatbare waarde voor ons team en zal bijdragen aan de ontwikkeling van unieke, op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten.

Bij ons krijg je de kans om uitdagende digitale vraagstukken op te lossen en deze om te zetten in magie. Jouw creatieve ideeën en technische vaardigheden komen hierbij goed van pas en zullen bijdragen aan ons succes en dat van onze klanten.

Als je op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waar je jouw vaardigheden kunt verbeteren en kunt werken aan uitdagende projecten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom ons team versterken en maak deel uit van onze missie om bedrijven te helpen groeien en te slagen in de digitale wereld!

Arbeidsvoorwaarden

 • Een informele en gezellige werkomgeving waarin jij je magische vaardigheden kunt laten zien
 • Een team met diverse expertises, waar je van kunt leren en waarmee je kennis kunt delen
 • 4x DEV_N/GHT per jaar om jouw technische kennis te delen en uit te breiden
 • Een kok die dagelijks een heerlijke lunch bereidt, zodat jij je kunt concentreren op het schrijven van magische code
 • Onze eigen kroeg voor de vrijmibo's en andere feestjes, zodat jij na een lange werkweek heerlijk kunt ontspannen
 • Een actieve personeelsvereniging die leuke evenementen organiseert, zoals familie BBQ's en weekendjes weg, zodat jij naast werk ook kunt genieten van leuke activiteiten
 • Een eigen gym waar jij als een fit en sterk persoon uit kunt komen, met de mogelijkheid tot sportbegeleiding
 • Reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en gedeeltelijk remote werken, zodat jij je werk en privéleven in balans kunt houden
 • Een salaris tussen de €3000 en €4500 als beloning voor jouw magische vaardigheden en bijdrage aan ons team.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures