Terug naar overzicht
 • Plaats

Onze ambitie is om een bedrijf te creëren dat groen, schoon en circulair is, en waar iedereen trots op kan zijn. We streven ernaar om de manier waarop mensen wereldwijd werken, leven en zich verplaatsen te verbeteren door middel van duurzaamheid. Om deze visie te realiseren, zijn we op zoek naar getalenteerde individuen zoals jij. Wil jij samen met 9000 collega's de toekomst van ons werk vormgeven?

Functie omschrijving

Je creëert productieapplicaties in .NET voor diverse fabrieken met als doel de procesautomatisering te optimaliseren. Als lid van het Proces Control Systems (PCS)-team werk je aan applicaties voor verschillende fabrieken, met specifieke focus op transport en logistiek op onze site. Deze applicaties spelen een cruciale rol in het produceren, transporteren, bewerken en verzendklaar maken van onze stalen rollen voor klanten. In een industriële omgeving bouw je applicaties in C#/.Net, waarbij je nauw samenwerkt met eindgebruikers zoals procesoperators, teamleiders en technische specialisten. Naast het ontwikkelen van applicaties, draag je bij aan procesverbeteringen door middel van innovatieve ICT-oplossingen. Je doet verbetervoorstellen na het verkrijgen van inzicht in logistieke processen en voert deze verbeteringen vervolgens zelfstandig uit.

Functie eisen

 • Ervaring met ten minste een van de volgende technologieën: C#/.Net, Webservices, Visual Studio, Azure DevOps en Agile/Scrum
 • Aantoonbare ontwikkelervaring die kan worden gedemonstreerd via een technisch assessment
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Bedrijfsprofiel

De Process Control Systems-afdeling bestaat uit drie teams die elk gericht zijn op een specifiek aspect van procesautomatisering. In deze afdeling werk je samen met toegewijde en vakkundige collega's die hun expertise inzetten voor diverse fabrieken op onze locatie. De sfeer is aangenaam en informeel, en er is een actieve uitwisseling van kennis tussen de verschillende teams.

Arbeidsvoorwaarden

 • Ondersteunende collega's die bereid zijn hun expertise met jou te delen
 • Salaris tot €7.175 bruto per maand, exclusief secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Kansen voor groei en professionele ontwikkeling in jouw vakgebied, inclusief seminars, cursussen en opleidingen
 • Variabele winstdeling en een vaste eindejaarsuitkering van 2%, samen met 8% vakantietoeslag
 • Ruime vrije tijd met 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening, ziektekostenvergoeding en onkostenvergoeding
 • Opties voor thuiswerken met uitstekende faciliteiten.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures