Terug naar overzicht

Ben jij een ervaren JavaScript ontwikkelaar met expertise in webontwikkeling? Zoek je een uitdagende baan waar je aan grote en invloedrijke projecten kunt werken voor gerenommeerde klanten zoals de UEFA, Cinetree, het KNGF of Chronisch ZorgNet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online maatwerkprojecten en biedt veel autonomie en vrijheid in jouw werkzaamheden. Binnen ons ambitieuze team werk je zelfstandig aan jouw taken. We bieden ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit in het bepalen van de balans tussen thuiswerken en op kantoor werken. Heb je een afgeronde IT-studie op hbo- of wo-niveau? Solliciteer dan nu!.

Functie omschrijving

Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van online maatwerkprojecten. Ondanks dat we een klein team hebben, werken we aan grote en invloedrijke projecten. Als JavaScript ontwikkelaar zul je werken aan projecten voor gerenommeerde klanten zoals de UEFA, Cinetree, het KNGF of Chronisch ZorgNet. Voor elk project bekijken we welke software het meest geschikt is, maar JavaScript heeft onze voorkeur. Als programmeur ben je betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces van online platformen, van het ontwerp tot het testen en onderhouden ervan. Binnen ons ambitieuze team werk je zelfstandig aan jouw taken.

Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand die voldoet aan de volgende vereisten:

  • Je hebt enkele jaren ervaring als JavaScript ontwikkelaar
  • je hebt expertise in webontwikkeling
  • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig werken
  • Bij voorkeur heb je een afgeronde IT-studie op hbo- of wo-niveau.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn uw betrouwbare online partner die samen met u een website maakt. Door uw kennis over uw doelgroep en organisatie te combineren met onze kennis en ervaring van het internet, streven we naar het beste eindresultaat! Dankzij onze 10 jaar ervaring hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare online partner. Samen met onze opdrachtgevers werken we in een iteratief proces van ontwerp, ontwikkeling en continue optimalisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is wat wij jou kunnen bieden:

  • Uitdagende projecten om aan te werken
  •  Een aangenaam team om mee samen te werken
  • Werkervaring binnen een kleine, zelfsturende organisatie met weinig hiërarchie
  • Veel autonomie en vrijheid in je werkzaamheden
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Flexibiliteit in het bepalen van de balans tussen thuiswerken en op kantoor werken. Uiteraard doen we dit in overleg, omdat we samen onze doelen moeten behalen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures