Terug naar overzicht

Een vooraanstaand e-commerce platform is op zoek naar een getalenteerde Medior Frontend Developer met aantoonbare ervaring in React of Vue, om hun team te versterken. Deze cruciale rol richt zich op het creëren van naadloze, responsieve en innovatieve gebruikersinterfaces die miljoenen klanten wereldwijd bedienen.

Functie omschrijving

Als Medior Frontend Developer bij ons bedrijf zal je een centrale rol spelen in het ontwikkelen en verfijnen van de frontend van ons e-commerce platform. Met jouw diepgaande kennis van React of Vue, zul je samenwerken met een multidisciplinair team om robuuste, schaalbare en esthetisch aantrekkelijke webapplicaties te bouwen. Jouw focus ligt op het verbeteren van de gebruikerservaring, het verhogen van de performance en het bijdragen aan onze voortdurende inzet voor technologische innovatie.

Functie eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in frontend-ontwikkeling, met een sterke portfolio in React- of Vue.js-projecten.
 • Uitgebreide kennis van moderne JavaScript (ES6+), HTML5, CSS3 en aanverwante technologieën.
 • Ervaring met state management libraries (zoals Redux voor React of Vuex voor Vue) en het begrijpen van component-gebaseerde architectuur.
 • Bekwaamheid in het implementeren van responsive design en het optimaliseren van webapplicaties voor maximale snelheid en schaalbaarheid.
 • Een passie voor gebruikersgericht ontwerp en een drive om end-to-end gebruikerservaringen te verbeteren.
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden, een proactieve werkethiek en het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken binnen teams.

Bedrijfsprofiel

Dit gerenommeerde e-commerce bedrijf staat bekend om zijn innovatieve aanpak en toewijding aan klanttevredenheid. Met een dynamische werkomgeving die creativiteit en technologische vooruitgang bevordert, bieden we onze medewerkers de kans om hun carrière te ontwikkelen terwijl ze werken aan uitdagende projecten die een echte impact hebben op de industrie en onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een competitief salaris tot 5.000, afgestemd op jouw ervaring en de waarde die je toevoegt aan ons team.
 • Duidelijke carrièremogelijkheden en toegang tot professionele ontwikkelingsprogramma's om je vaardigheden verder uit te breiden.
 • Flexibele werkuren en de mogelijkheid voor remote werken om een gezonde werk-privébalans te ondersteunen.
 • Een inspirerende bedrijfscultuur die samenwerking en innovatie waardeert, met regelmatige teambuildingsactiviteiten en sociale evenementen.
 • Toegang tot de nieuwste technologieën en tools in de branche, waardoor je de vrijheid hebt om creatieve en effectieve oplossingen te verkennen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures