Terug naar overzicht

Onze creatieve en altijd enthousiaste opdrachtgever is flink gegroeid de afgelopen jaren, het bedrijf bereikt elkaar jaar meer dan 10 miljoen bezoekers op hun eigen high traffic websites in de catogorieen reisbranche, vrije tijd en events. Met in totaal 35 medewerkers wordt er met Scrum gewerkt in een compact team van 2 Back-end PHP (Laravel developers) en 1 Ux designer en 1 front-end developer dit wordt gemonitord met Jira. De stack draait allemaal in Amazon cloud en de platformen draaien op linux (Ubuntu) met daarop de LEMP-Stack met elasticsearch en redis. Dit wordt allemaal in de gaten gehouden met New relec via de performance van onze code. 

Functie omschrijving

Als front-end react.js developer ben jij bezig met diverse responsive websites, je gelooft net als wij buttery smooth user experience. Als front-end ontwikkelaar ben je betrokken inhoudelijk bij alles wat je oplevert en heb je verdere brede interesse in alle facetten van front-end development. Je bent inhoudelijk betrokken bij alle delivery momenten en werkt onder anderen aan eigen planningtools, bedrijvengids, een geadvanceerd reviewsysteem en eigen admin-omgeving voor de interne medewerkers van het bedrijf. Je werkt secuur als react.js developer en denkt na over je code en probeert deze zo goed mogelijk te structureren op een duidelijke en eenduidige manier.

Je werkt hier in Den Haag met moderne javascript frameworks zoals React.js en vue.js en steeds minder met HTML5, Css. Je hebt een beetje ervaring met PHP (hoeft niet heel veel te zijn). Om de functie goed uit te oefenen is het belangrijk dat jij minimaal 4 jaar professionele werkervaring hebt als front-end developer. Je bent op de hoogte van de laatste webtechnieken en je wilt op bedrijfs en persoonlijk niveau flink groeien.

Functie eisen

- Je hebt aantoonbare werkervaring in Javascript frameworks Vue.js en React.js

- Je hebt minimaal 4 jaar front-end ervaring bij een internet agency of bij een platform bedrijf opgedaan in een Agile / Scrum omgeving.

- Je kunt onderbouwen waarom je voor bepaalde technische oplossingen kiest.

- Je blijft op de hoogte van actuele laatste webtechnieken.

- Bij voorkeur heb je HBO Werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden

- 25 vakantiedagen

- Laptop

- Bonusregeling wat neer kan komen op een 13e maand

- 8% vakantiegeld

- 1 Jaarcontract met uitzicht op vast contract

- Doorgroeimogelijkheden als front-end lead developer. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures