Terug naar overzicht
 • Plaats

Wil jij jouw vaardigheden inzetten om krachtige en onderhoudsvriendelijke software te ontwikkelen? Ben jij de persoon die de brug slaat tussen klanten, organisatie en ICT om onze automatisering naar een hoger niveau te tillen? We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler om ons team te versterken en ons huidige softwarepakket (ERP-omgeving) om te bouwen naar PHP. Kom bij ons werken in het bruisende projectteam in de Maassilo, gelegen in Rotterdam. Durf jij de uitdaging aan?

Functie omschrijving

Als PHP Ontwikkelaar speel jij een cruciale rol bij het versterken van onze interne informatietechnologie. Je bent een drijvende kracht achter onze langetermijnvisie en planning, gericht op het creëren van onderhoudsvriendelijke en betrouwbare software. Bij ons geloven we sterk in de strategische waarde van automatisering, en daarom kiezen we voor de meest geavanceerde technologieën en toepassingen om onze ambitieuze missie te verwezenlijken.

In deze uitdagende rol werk je binnen een dynamische, projectmatige omgeving die gericht is op testen en gebruikmaakt van het agile/scrum framework. Je bent betrokken bij alle fasen van het ontwikkelproces, van het opstellen van functionele ontwerpen tot het leveren van de uiteindelijke producten aan onze eindgebruikers. Jouw expertise en bijdrage zijn essentieel voor het succesvol implementeren van innovatieve oplossingen.

Als onderdeel van ons gepassioneerde team krijg je de kans om je talenten te laten floreren en je professioneel verder te ontwikkelen. Samen werken we aan het realiseren van baanbrekende softwareoplossingen die de norm bepalen in onze branche. Ben jij klaar om je stempel te drukken op onze toekomst? Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze spannende reis naar technologische vooruitgang.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding, richting Informatie technologie met ontwikkelervaring op PHP
 • Minimaal 3 jaar ervaring als software engineer
 • Uitgebreide kennis van ontwikkeltools zoals PHPStorm, Git en het Laravel-framework
 • Ervaring met relevante technologieën zoals CSS, HTML5 en API's
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Het vermogen om de behoeften van de klant helder te verwoorden en te vertalen naar realistische verwachtingen
 • Een oog voor zowel technische aspecten als de organisatie en de mensen die met de door jou ontwikkelde applicaties zullen werken

Bedrijfsprofiel

Met meer dan honderd jaar ervaring in de agrarische sector heeft de opdrachtgever een ongeëvenaarde expertise opgebouwd. Sinds 1921 is het bedrijf een vertrouwd gezicht bij klanten en als familiebedrijf adviseert en ondersteunt het hen bij de uitdagingen in hun teelt. De diepgewortelde kennis stelt hun in staat om van onschatbare waarde te zijn voor klanten en hen te helpen een hoger rendement te behalen. Met advies en producten op het gebied van bemesting, gewasbescherming, plantversterking en bodemverbetering dragen ze bij aan de groei van topgewassen voor klanten.

De missie is duidelijk: samen met klanten zorgen ze voor de groei van gezonde én renderende gewassen door middel van een geïntegreerde systeemaanpak.

Bij dit bedrijf komen ze dagelijks bij klanten, spreken ze hun taal en hebben ze een mentaliteit van aanpakken. De beloftes zijn dan ook krachtig:

 • Groei van gezonde en renderende gewassen.
 • Met beide benen op úw grond.
 • Toekomstbestendige sector.

Binnen de organisatie heerst een passie voor het vak. Of het nu gaat om bemesting, gewasbescherming of andere afdelingen, medewerkers zijn gedreven en enthousiast. Het werk wordt niet gedaan omdat het moet of alleen voor het geld, maar vooral omdat ze het willen, er plezier in hebben en er energie van krijgen. Klantgerichtheid en vernieuwing zijn essentiële waarden die het bedrijf kenmerken.

Het aanbod is gericht op het voeden, versterken en beschermen van gewassen. Ze begeleiden klanten in diverse sectoren, zoals tuinbouw, akkerbouw, fruitteelt, groenvoorziening, bloembollenteelt en veehouderij, met een integrale aanpak. De brede en unieke kennis is waar klanten naar op zoek zijn. Ze bieden hen rust, vertrouwen en inspiratie voor de toekomst. Dankzij hun expertise kunnen klanten meer rendement realiseren, wat bijdraagt aan een gezonde sector. Als groeispecialist al sinds 1921 achter deze visie.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris: Een marktconform salaris dat perfect aansluit op de functie en jouw ervaring, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Vakantiedagen: 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om tot maximaal 10 dagen extra bij te kopen.
 • Werkplek: Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon.
 • Thuiswerken: De mogelijkheid om op structurele basis vanuit huis te werken, inclusief de benodigde werkplekmiddelen zoals een comfortabele bureaustoel en een beeldscherm.
 • Opleiding en ontwikkeling: Volop studiemogelijkheden om jouw loopbaan verder te ondersteunen en te ontwikkelen.
 • Pensioen en Verzekering: Een solide pensioenregeling, inclusief partnerpensioen, en diverse verzekeringen die je beschermen bij arbeidsongeschiktheid, ongevallen en ziektekosten.

Bij ons zorgen we ervoor dat jouw financiële beloning, werk-privébalans en persoonlijke groei optimaal worden gefaciliteerd. We willen dat jij je op je gemak voelt en het beste uit jezelf kunt halen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures