Terug naar overzicht
 • Plaats

Kom bij een geavanceerd techbedrijf werken als embedded software engineer en help baanbrekende ideeën tot leven te brengen. Dompel jezelf onder in een dynamische en diverse werkomgeving, waar je uitdagingen aangaat van het ontwikkelen van software voor levensveranderende medische apparaten tot het aandrijven van de volgende generatie smart home systemen. Gebruik je expertise en breid je vaardigheden uit met de steun van een getalenteerd team, terwijl je een echte impact maakt op de wereld en de missie van de organisatie.

Functie omschrijving

Stap in de wereld van hightech en medische innovatie als ervaren Embedded Software Engineer C++. In deze functie krijg je de kans om aan complexe projecten te werken en je expertise te gebruiken om echt een verschil te maken. Je maakt deel uit van een dynamisch team in Eindhoven, waar je de kans krijgt om samen te werken met collega's met verschillende achtergronden en je vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Of je nu een langdurige carrière wilt opbouwen of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, dit is de perfecte kans voor jou. Omarm nieuwe uitdagingen en industrieën terwijl je samenwerkt met een scrumteam en projecten aanpakt in Embedded Linux en andere geavanceerde systemen. Sluit je aan bij een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en til je carrière naar een hoger niveau.

Functie eisen

 • Start je carrière als Embedded Software Engineer door je HBO/WO opleiding in technische informatica, software engineering of informatica in te zetten.
 • Laat je vaardigheden en expertise zien met minimaal 1 jaar werkervaring.
 • Krijg de kans om je beheersing van de C++ taal te demonstreren, met een voorkeur voor versies 14/17/20.
 • Verdiep u in de wereld van embedded systemen, inclusief Linux, en breid jouw vaardigheden uit.
 • Python kennis is een pluspunt en voegt toe aan jouw reeds indrukwekkende vaardigheden.
 • Toon je uitzonderlijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels en maak indruk op collega's en klanten.

Bedrijfsprofiel

Als Embedded Software Engineer bij Dit bedrijf kom je terecht in een team van technisch onderlegde, gepassioneerde en vindingrijke mensen die graag de grenzen opzoeken van wat mogelijk is in software engineering. Of het nu in-house is of op locatie, je werkt aan complexe C++ projecten die je nieuwsgierigheid prikkelen en je carrière een boost geven.

Zij geloven in het versterken van hun medewerkers en het ondersteunen van hun professionele groei. Daarom bieden zij een uitgebreid carrièreplan dat je helpt te komen waar je wilt zijn. Met een onbeperkt opleidingsbudget en diverse opleidingen & trainingen beschik je over de middelen die je nodig hebt om je vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen.

Zij werken we met verschillende industrieën, waaronder high-tech, medisch, automotive en meer, en bieden zij de mogelijkheid om aan interessante projecten te werken binnen een scrumteam in een multidisciplinaire omgeving. Onze aanpak van software-innovatie overtreft de verwachtingen van zowel onze medewerkers als klanten, waardoor we toonaangevend zijn in de branche.

Hun bedrijfscultuur is geworteld in onze kernwaarden innovatie, creativiteit, respect en integriteit, en bevordert een sfeer die zowel uitdagend als leuk is. Met vrijdagmiddagborrels, tafelvoetbalwedstrijden, spelavonden en andere evenementen is er altijd een gelegenheid om een band op te bouwen met uw collega's en uw successen te vieren.

Doe met hun mee en breng jouw ideeën tot leven, maak je dromen waar en inspireer elkaar bij alles wat jij doet.

Arbeidsvoorwaarden

 • Verzeker jouw toekomst met een vast contract vanaf het begin.
 • Verhoog je inkomen met elk jaar een extra maandsalaris.
 • Breng werk en ontspanning in balans met flexibele vakantieopties die tegemoetkomen aan uw persoonlijke behoeften, met 25-30 vrije dagen per jaar.
 • Bereid je voor op de toekomst met een uitstekend pensioenplan.
 • Geniet van de vrijheid om het vervoer van jouw voorkeur te kiezen, met een leaseauto of een mobiliteitsbudget.
 • Behoud een gezonde en actieve levensstijl met een vitaliteitsbudget.
 • Blijf voorop lopen met een onbeperkt opleidingsbudget, afgestemd op je carrièredoelen.
 • Vind de perfecte balans tussen werk en privé met een hybride werkvorm, met de mogelijkheid om afwisselend thuis en op kantoor te werken.
 • Word lid van een hechte en levendige gemeenschap, met regelmatige vrijdagavonden, spelletjesavonden, evenementen, tafelvoetbalcompetities en nog veel meer.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures