Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen de afdeling Development? Wil jij graag verantwoordelijkheid dragen voor het uitbreiden van onze DevOps aanpak? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Functie omschrijving

Ben jij klaar voor een uitdagende rol binnen de afdeling Development van dit bedrijf? In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de DevOps aanpak, wat van cruciaal belang is voor het waarborgen van de kwaliteit van de groeiende applicaties. Maar dat is nog niet alles! Dit bedrijf heeft ambitieuze plannen om Kubernetes in de nabije toekomst uit te rollen, waardoor de applicaties kunnen profiteren van een geavanceerde cloud-native aanpak.

Naast jouw taken in het DevOps-domein, zul je ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van de backend systemen. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op het door ontwikkelen van de baanbrekende software-defined-network controller. Met behulp van deze controller kun je op commando virtuele netwerken creëren tussen willekeurige servers in onze indrukwekkende datacenters.

Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de innovatieve Development-afdeling van dit bedrijf? Solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste team dat zich volledig inzet voor technologische vooruitgang en voortdurende groei!

Functie eisen

 • Uitdagende functie met focus op Development
 • Mogelijkheid om een cloud-native aanpak te implementeren
 • Verantwoordelijkheid voor het opzetten en onderhouden van CI/CD pipelines
 • Kans om expertise in Kubernetes uit te breiden en "day 2" werkzaamheden te beheren
 • Gelegenheid om te werken met Golang en Python (pré)
 • Mogelijkheid om ervaring met event-sourcing toe te passen

Bedrijfsprofiel

Dé Infrastructure as a Service, IaaS, die voorop loopt in de branche. Met hun eigen datacenters in Nederland en internationale locaties bedienen ze duizenden klanten over de hele wereld. Bij onze klant zijn ze trots op hun snelle groei en hun focus op de toekomst.

Bij de klant draait het om actie. Zegeloven in het luisteren naar goede ideeën en ze direct tot uitvoering brengen, zonder tijd te verspillen aan eindeloze vergaderingen. Hun reputatie is gebouwd op sterke support, uitstekende netwerkkwaliteit, zelfontwikkelde diensten en efficiënte communicatie. Ook blinken ze uit in flexibiliteit en bieden maatwerkoplossingen die passen bij de unieke behoeften van hun klanten.

De hoofdvestiging is gevestigd in het bruisende Westland, maar de impact reikt verder dan dat. Bij de klant vind je een omgeving waarin je kunt groeien, jezelf kunt uiten en een verschil kunt maken in een bloeiend bedrijf dat altijd vooruit kijkt.

Arbeidsvoorwaarden

 • De mogelijkheid om te werken in een team van ervaren developers, waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien.
 • Een competitief salaris dat past bij jouw ervaring en vaardigheden.
 • 25 betaalde vakantiedagen (exclusief feestdagen) om te genieten van welverdiende rust en ontspanning.
 • Een goede pensioenregeling met een gemiddelde eigen bijdrage van 30%, zodat je kunt bouwen aan een stabiele financiële toekomst.
 • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste technologieën.
 • Een gezellige en informele werksfeer, waarin je kunt genieten van vrijdagmiddagborrels en een hechte teamspirit.
 • Een compleet uitgeruste keuken met ontbijt en lunch, zodat je energiek aan de slag kunt gaan zonder je zorgen te maken over maaltijden.
 • Een fitnessruimte op locatie, zodat je tijdens je werkdag kunt werken aan je gezondheid en fitheid.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures