Terug naar overzicht

Onze client heeft een mooie betaaloplossing ontwikkeld en heeft meer dan 1 miljoen klanten, het bedrijf bestaat uit meerdere vestigingen en verschillende disciplines en is 20 jaar geleden opgericht door een groep enthousiaste ondernemers. Inmiddels is de organisatie volwassen geworden en groeit de omzet en klantenkring met 50% per jaar. Om deze groei en de vele integraties met partners vorm te geven is men in het DevOps team op zoek naar uitbreiding en naar nog een DevOps engineer met kennis van Ansible bij voorkeur. De automatisering en weg naar de cloud kent nog wat hobbels en technische uitdagingen daarom zoekt het bedrijf nu een gedegen cloud professional. 

Functie omschrijving

Je werkt als Cloud specialist in een ervaren en hecht team met meerdere senior devops professionals. Samen me tje collega werk je aan het platform waar continue nieuwe features worden toegevoegd aan de hand van ontwerpen. Je past deze eisen en ontwerpen in het configuratiemanagement aan en maakt deze flexibel en bovenal schaalbaar. Naast deze werkzaamheden ben jij vooral als Devops eningeer werkzaam aan het ontwikkelen van nieuwe systemen en het bedenken en uitrollen van technische oplossingen. Daarbij heb jij oog voor security en performance van de techniek.

Functie eisen

De ideale devops kandidaat heeft uiteaard grote affiniteit met verschillende servers en programmeertalen. De back-end van het platform is opgebouwd uit PHP symfony en helaas wat legacy code maar er is veel ruimte voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Je kan goed zelfstandig werken en je bent communicatief vaardig en ambitieus. Je hebt de volgende ervaring/ opleiding en competenties.

- HBO Werk- en denkniveau
- Werkervaring met Ubuntu en Debian servers
- Ervaring met Ansible is een must 
- Evaring met Python en Bash
- Werkervaring met Dcoker
- Het is een pre als je RHCE hebt behaald
- Ervaring met Public cloud zoals Kubernetes en AWS

Arbeidsvoorwaarden

- 25 Vakantiedagen
- 1 jaar contract met 1 maand proeftijd
- 13e maand is wel afhankelijk van bedrijfsresultaat maar afgelopen 18 jaar altijd uitgekeerd
- Pensioenregeling 50% werknemer en 50% werkgever
- Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer
- Opleidingsbudget voor conferenties of certificeringen in de cloud bijvoorbeeld. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures