Terug naar overzicht
  • Plaats

Ben je op zoek naar een technische uitdaging van formaat? Een rol waarin je complexe vraagstukken en incidenten oplost voor ons innovatieve SaaS-platform, terwijl je tegelijkertijd verantwoordelijk bent voor het opzetten en beheren van onze geavanceerde software-architectuur? Solliciteer dan nu direct!

Functie omschrijving

Welkom in het bruisende team van gepassioneerde professionals, waar een persoonlijke sfeer heerst en elke dag vol energie wordt gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van de meest fantastische software.

Samen met meer dan 25 collega's vormen ze zelfstandige multidisciplinaire teams, waarbij Technical Support, Development, Customer Success, Marketing & Sales de pijlers zijn van het bedrijf.

Als lid van het Productteam, dat bestaat uit toegewijde experts zoals DevOps, Developers, Test Engineers en Technical Support specialisten, werken ze aan de software die via een continu leveringsproces van development, testen naar de productieomgeving wordt uitgerold.

Bij hen draait het om open samenwerking, zonder nonsens, waarbij ze constant leren en alles op alles zetten om de allerbeste software aan hun gewaardeerde klanten te bieden. In hun platte organisatie met korte communicatielijnen en volop mogelijkheden om te groeien, kunnen ze als zelfstarter en ondernemer veel leren en verantwoordelijkheid nemen om samen de groeidoelen te realiseren.

Natuurlijk begrijpen ze dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Daarom hebben ze op hun kantoor en dakterras volop ruimte om te ontspannen met een drankje, een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Eerst werken, dan spelen!

Functie eisen

  • Technologie is jouw passie en je wilt altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Je gedijt goed in een teamomgeving waarin je samenwerkt aan het ontwikkelen en beheren van innovatieve software.
  • Je neemt initiatief, hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent proactief en zoekt altijd naar de beste oplossingen om storingen te voorkomen.
  • Je volgt het nieuws in de ICT-wereld en hebt plezier in het uitvoeren van persoonlijke projecten, zoals het inrichten van een Raspberry Pi als home automation-systeem.

Vaardigheden:

  • Ervaring met project- en procesmatig werken, bij voorkeur in een Agile omgeving.
  • Kennis van Java is een pre.
  • Bekendheid met security.
  • Je draait je hand niet om voor vragen of complexe puzzels. Je vindt alles wat met IT te maken heeft leuk en interessant.

Laat je passie voor technologie samenkomen met je verlangen om nieuwe vaardigheden te leren in deze rol. Je zult werken in een inspirerende omgeving, waarin teamwork en innovatie centraal staan. Solliciteer nu en maak deel uit van een spannende reis vol groeimogelijkheden!

Bedrijfsprofiel

Betreed een boeiend technologisch landschap waar innovatieve SAAS-oplossingen worden aangeboden. Als DevOps Engineer neem je een essentiële rol op je binnen het ontwikkelen, optimaliseren en dagelijks beheren van een dynamisch SaaS-platform. In een wendbare omgeving werk je zij aan zij met het development team om indrukwekkende projecten te verwezenlijken. Hier zijn enkele voorbeelden van de taken die je zult uitvoeren:

Meesterschap in het configureren van AWS-omgevingen, waardoor een solide basis ontstaat voor de SaaS-oplossing. Gebruikmakend van Jenkins en Spinnaker zorg je voor naadloze updates in alle OTAP-lagen, waardoor je altijd voorop blijft lopen. Het monitoren van infrastructuur en software is een van je specialiteiten. Je houdt een scherp oog op logs en metrics om mogelijke problemen tijdig te identificeren en op te lossen. In geval van storingen in de productieomgeving ben je altijd paraat. Je reageert snel en efficiënt, zodat klanten kunnen vertrouwen op een probleemloze ervaring. Je werkt nauw samen met zowel het development- als het Support team, waarbij een naadloze samenwerking tussen ontwikkeling en operationele ondersteuning centraal staat. In een dynamische omgeving, waar teamwork en innovatie hoog in het vaandel staan, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met een getalenteerd team aan spannende projecten. Hierdoor draag je bij aan de groei en het succes van het SaaS-platform. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog om deel te nemen aan deze opwindende reis!

Arbeidsvoorwaarden

Geniet van de volgende voordelen wanneer je bij ons komt werken:

Een stimulerende omgeving waarin persoonlijke groei centraal staat, binnen een snelgroeiend bedrijf. Flexibiliteit en vrijheid om hybride te werken, zowel op kantoor als vanuit huis. Toegang tot alle benodigde hardware en software tools om je werk optimaal uit te voeren. Samenwerking met ambitieuze en gedreven collega's. Work hard, play hard! Een gezellig en persoonlijk kantoor met een dakterras en een tafeltennistafel, waar je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Daarnaast ontvang je 25 vrije dagen om te genieten van welverdiende rust en ontspanning.

Wees verzekerd van een competitief salaris en profiteer van deze voordelen die jou een geweldige werkomgeving bieden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures