Terug naar overzicht

AI is een van de meest gewilde vakgebieden van deze tijd vanwege de exponentiële toename van gegevens. Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van deze fascinerende sector en een carrière te starten als Data Scientist?

Functie omschrijving

Data & AI zijn tegenwoordig veelbesproken onderwerpen. De enorme hoeveelheid en complexiteit van data vormen een uitdaging voor Data Scientists. Maar hoe creëer je echte zakelijke impact met data?

Hiervoor is een nieuw soort leider nodig. Een leider die de nieuwste technologieën beheerst en complexe datasets kan beheren. Iemand die inzichten kan verkrijgen uit enorme hoeveelheden data met behulp van geavanceerde machine learning-technieken. Een leider die kansen kan definiëren en een visie heeft op Data & AI. Iemand die relaties opbouwt en deze vaardigheden combineert om op grote schaal impact te creëren.

Met het Global Artificial Intelligence Network (GAIn®) hebben we duizenden beginnende analytische talenten de afgelopen 15 jaar opgeleid tot leiders in AI. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de volgende generatie!

Functie eisen

  • Heb je onlangs je MSc-opleiding met uitstekende resultaten afgerond in Econometrie, Wiskunde, Informatica of een ander kwantitatief vakgebied.
  • Je bent analytisch, nieuwsgierig en ambitieus, en je hebt een resultaatgerichte, pragmatische en overtuigende aanpak.
  • Je hebt een passie voor het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen met behulp van geavanceerde analyses van grote hoeveelheden gegevens.
  • Je hebt de drive om bij te dragen aan innovatieve data-analyseprojecten in een bedrijf waar data-analyse een prioriteit is.
  • Je bent gericht op persoonlijke ontwikkeling en leergierig, en je hebt de ambitie om je vaardigheden en kennis te blijven verbeteren.

Bedrijfsprofiel

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in Artificial Intelligence (AI) en hebben vestigingen in zowel Tel Aviv als Amsterdam. Ons doel is om AI-transformaties te stimuleren door middel van de ontwikkeling van AI-oplossingen en -vaardigheden. Ons team bestaat uit meer dan 70 datawetenschappers, AI-engineers en software-engineers die grote en toonaangevende bedrijven bedienen, waaronder eBay, Booking.com, Heineken, KPN, Lease Plan, Aegon en Shufersal, actief in meer dan 25 landen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures