Terug naar overzicht

Onze opdrachtgever heeft een platform ontwikkeld om miljoenen huisdieren te monitoren in Europa en is één van de grootste in Europa op haar gebied. Het platform is ontwikkeld in PHP en wordt verder doorontwikkeld. Om dit bedrijf meer data gedreven te krijgen is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in de data afdeling. Momenteel bestaat de afdeling data science en big data analytics uit twee personen en is de visie om dit verder te laten groeien en bloeien. 

Functie omschrijving

Als data engineer is het doel van je functie het ondersteunen van data teams die internationaal en met name binnen Europa actief zijn. Daarbij werk je samen met data analisten en data scientisten. Jij zal als data engineer zelf de data beheren en de bruikbare bedrijfsdata verzamelen, je transformeert data naar bruikbare elementen en je zorgt dat deze beschikbaar worden gesteld op handige locaties die user friendly zijn. Daarnaast ontwikkel jij en beheer jij maatwerkoplossingen voor de verschillende externe klant systemen en verdere API koppelingen. 

Verder ontwikkel jij actief mee aan internationale data oplossingen die grensverleggend werken en houd jij je bezig met ICT en data gerelateerde problemen en uitdagingen. Je beheert, analyseert en ontwikkelt de totale scope van MI dashboards voor de verschillende business units in Nederland en Duitsland en tevens ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en leveren van data pipelines. Je analyseert en verhelpt problemen op afstand en je werkt intensief samen met de Chief information officer en de back-end developers en data analisten.

Je zal in deze functie werken met technieken als: Python, PowerBI, Tableau en MySQL (op basis van relationele databases). Je kan verder doorgroeien in de verschillende teams van de organisatie. 

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting informatica
- Ervaring met Python en MySQL
- Ervaring met PowerBI en Tableau
- Vanaf 32 uur per week beschikbaar minimaal
- Aantoonbare ervaring in data analyse of informatica achtergrond
- Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht
- Je bent in staat verbanden en bruggen te bouwen en trends te analyseren en advies te geven aan management en collega's. 

Bedrijfsprofiel

De organisatie is mega gegroeid en heeft meer dan 2 miljoen klanten dus een stevige dataset aan mogelijkheden voor een enthousiaste data professional. Je moet wel van honden houden, want er lopen 5 honden op kantoor bij dit diervriendelijke platform bedrijf en er is een losse en informele sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

- 25 vakantiedagen
- Salarisindicatie tussen de 4000 en 5500 euro bruto per maand op basis van 40 uur
- Bonusregeling
- 1 Jaar contract met 1 maand proeftijd daarna vast contract
- Laptop van de zaak
- Opleidingsbudget
- Reiskostenvergoeding
- Deels thuiswerken (2 / 3 dagen per week). 
- Doorgroeimogelijkheden binnen de groeiende data afdeling. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures