Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij klaar om direct invloed uit te oefenen en impact te maken met jouw werk? Sluit je dan aan bij het dynamische Data Centrum! Ervaar de spanning van het oplossen van een mysterieuze vertraging in het verwerkingsproces en ontwikkel tegelijkertijd een baanbrekend datawarehouse. Werk nauw samen met enthousiaste collega's, identificeer het probleem, breid de opslagruimte uit en zie hoe jouw inspanningen vruchten afwerpen. Kom morgenochtend vol vertrouwen terug, wetende dat jouw expertise opnieuw successen zal opleveren. Word onderdeel van een organisatie die altijd in beweging is en maak kennis met ons vandaag nog!

Functie omschrijving

Je speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van ons datawarehouse. Dit omvat het ontwerpen van een efficiënte dim/fact-structuur voor ziekteverzuim, dat uiteindelijk geïntegreerd zal worden in onze dashboards. Met jouw scherpe analytische vaardigheden en kennis van gegevensbeheer, zorg je ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is.

Daarnaast ben je de probleemoplosser van het team. Je kunt snel de oorzaak van vertragingen achterhalen en effectieve oplossingen implementeren. Bijvoorbeeld, wanneer er een vertraging wordt geconstateerd door een opslagruimtegebrek, werk je samen met het ICT-beheerteam om de benodigde uitbreiding te realiseren.

Functie eisen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden met het vermogen om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen aan verschillende belanghebbenden.
 • Proactief en bereid om bij te dragen aan het creëren van slimme en efficiënte datastructuren en -processen.
 • Uitgebreide kennis van SQL, inclusief databaseontwerp, optimalisatie van prestaties en queryverbetering.
 • Ervaring met de Microsoft Business Intelligence stack, waaronder SSIS en SSAS, is vereist.
 • Bekendheid met Azure Data Factory en andere cloudgebaseerde data-integratieplatforms is een pré, gezien onze toekomstige migratieplannen.
 • Beschikbaarheid voor 36 uur per week, met de mogelijkheid tot hybride werken.

Bedrijfsprofiel

Als algemeen ziekenhuis biedt het Ziekenhuis een breed scala aan diensten, waaronder interne geneeskunde, chirurgie, gynaecologie, kindergeneeskunde, cardiologie, neurologie, oncologie, radiologie en nog veel meer. Het ziekenhuis beschikt over moderne medische apparatuur en geavanceerde technologieën om een nauwkeurige diagnose en effectieve behandeling te garanderen.

Het Ziekenhuis hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg voor de patiënten. Het streeft ernaar om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden, waarin de patiënten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de zorg die zij ontvangen. Het ziekenhuis houdt rekening met de individuele behoeften en wensen van de patiënten en streeft naar een hoge mate van tevredenheid.

Het Ziekenhuis heeft een duidelijke missie om uitstekende en toegankelijke zorg te bieden aan alle patiënten. Met een lange geschiedenis van dienstverlening en een voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie, blijft het ziekenhuis een belangrijke speler in de gezondheidszorgsector.

Arbeidsvoorwaarden

Het ziekenhuis in het hart van Rotterdam Zuid waar wij interesse hebben in wie jij bent, als mens én als collega, biedt de volgende anonieme arbeidsvoorwaarden:

 • Naast mogelijkheden voor persoonlijke groei en training, hebben wij ook aandacht voor duurzaamheid en welzijn;
 • Onbeperkte toegang tot online cursussen via Goodhabitz;
 • Het ziekenhuis is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Vanaf het nabijgelegen Zuidplein metro- en busstation ben je zo op locatie, of je kunt je auto parkeren voor slechts € 3 per dag.

De overige arbeidsvoorwaarden voldoen aan de standaarden van de CAO voor ziekenhuizen. Dit omvat:

 • Een salaris in FWG 60 op basis van werkervaring (€ 3.558,00 - € 5.212,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • Daarnaast is het belangrijk om te weten dat volgens de CAO de salarissen twee keer met 5% zullen stijgen, namelijk in december 2023 en juni 2024;
 • Tevens bieden wij: 144 verlofuren, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8,33% vakantiegeld (op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) van 57 uren (op basis van een 36-urige werkweek), waarbij jij met belastingvoordeel via Fiscfree bijvoorbeeld een fiets, telefoon of tablet kunt aanschaffen. Er zijn ook diverse mogelijkheden zoals het aanschaffen van een cadeaubon voor een bekende webwinkel of een sportabonnement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om extra verlof op te nemen met behulp van de PLB-uren;
 • Pensioenregeling via PFZW.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures