Terug naar overzicht

Heb jij al een paar jaar ervaring met het werken met marketing data en lijkt het je leuk om als Data Driven Marketeer aan de slag te gaan bij een Full Service Digital Agency in het midden van het land? Dan hebben wij de ideale baan voor je. 
 

Functie omschrijving

Als Data Driven Marketeer ga je fulltime aan de slag met het verbeteren en uitbreiden van de online marketingcampagnes. Je analyseert nauwkeurig grote datasets en monitort elke dag de prestaties van verschillende doelgroepen, kanalen en apparaten. Daarnaast denk je actief mee over hoe ze hun huidige strategie nog verder kunnen verbeteren. Deze organisatie bouwt systemen waarmee ze hun campagnes beheren zelf en werken iedere dag hard om deze systemen verder te verbeteren. Ook maken ze gebruiken van verschillende automatiseringsopties die Google biedt die je helpt onderhouden, monitoren en verbeteren.

Als fulltime Data Driven Marketeer functioneer je als meewerkend voorman/-vrouw binnen jouw team. Je denkt intensief mee over het opzetten van nieuwe campagnes en projecten en de verbetering van bestaande processen. Uniek aan deze organisatie is dat ze alle tools die ze gebruiken voor het genereren, monitoren en analyseren van hun campagnes zelf beheren. Ze werken niet samen met externe marketingbureaus en hebben zo dus zelf de touwtjes in handen. Eigen inbreng en initiatief nemen worden hierbij dan ook keihard toegejuicht.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je bent analytisch ingesteld en onderbouwt adviezen het liefst met data
 • Ervaring met tools zoals Google Analytics (UA en GA4), Google Tag Manager, Google Data Studio, Search Console en Google Optimize
 • Ervaring in het analyseren van campagnedata van bijv. Google Ads (SEA), Facebook, LinkedIn
 • Je bent klantgericht en strategisch onderlegd

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is een Full Service Digital Agency gevestigd in Veenendaal omgeving. Deze organisatie is intussen uitgegroeid tot een bureau van meer dan 30 professionals. Van Online Marketeers tot Full Stack Developers..

Ze vinden het belangrijk om morgen beter te zijn dan vandaag. Ontwikkeling en groei staan bij hun hoog in het vaandel. Daarom mag je 10% van je tijd besteden aan groei en persoonlijke ontwikkeling zodat ook jij elke dag beter wordt. Ze werken voor een breed scala aan klanten. Onder andere Bidfood, Canon Medical, Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Vervoerregio Amsterdam, Mozaïek en meerdere brancheverenigingen, universiteiten en overheidsinstanties zijn klant.

Daarnaast hebben ze een fijn kantoor, wordt de lunch elke dag verzorgd en drinken ze op vrijdag graag een biertje (met óf zonder alcohol) met elkaar. Maar ondertussen werken ze met zijn allen wel keihard, omdat ze het werk leuk vinden en de digitale ambities van de klanten waar willen maken. Dus kom alsjeblieft niet alleen voor de lunch, de borrel of het salaris. Maar solliciteer als je hart sneller gaat kloppen van boeiende klanten en het vertalen van digitale strategieën in Data Driven creatieve campagnes. Want als dat je ligt, dan hebben wij een leuke baan voor je.

Arbeidsvoorwaarden

 • Ruime pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Indicatie van 3500-5500 bruto obv 40u 
 • Dagelijks regelen zij de lunch voor je
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Eens per maand een uitgebreide vrijdagmiddagborrel inclusief lekkere hapjes/snacks
 • Een persoonlijk budget voor het volgen van werkgerelateerde seminars of trainingen
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur per week)
 • Alle nodige tools en een volledig uitgeruste werkplek
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures