Terug naar overzicht

Duik in de wereld van data-analyse en maak een impact als Data Analist in een snelgroeiend bedrijf. Met geavanceerde tools en toegang tot uitgebreide databronnen, vertaal je data naar waardevolle inzichten die klanten helpen bij hun groei. Je werkt nauw samen met het sales team en klanten om data om te zetten in bruikbare informatie. Bewaak de datakwaliteit, koppel nieuwe databronnen en creëer betekenisvolle rapportages. Als Data Analist ben je de sleutel tot het ontdekken van waardevolle inzichten in een boeiende en dynamische omgeving.

Functie omschrijving

In de rol van Data Analist speelt deze professional een cruciale rol in het vertalen van beschikbare data naar waardevolle inzichten die klanten ondersteunen bij hun groei. De Data Analist werkt nauw samen met het sales team en klanten om data om te zetten in bruikbare informatie. Met behulp van geavanceerde tools zoals Looker en toegang tot meer dan tien verschillende databronnen in het Snowflake datawarehouse, voert de Data Analist analyses uit en ontwikkelt betekenisvolle rapportages. Dit biedt de mogelijkheid om het hele bedrijf te leren kennen, van klant tot Finance tot Customer Service.

In deze functie werkt de Data Analist met grote datasets met tientallen miljoenen datapunten. Verantwoordelijkheden omvatten het bewaken van de datakwaliteit in Snowflake en het koppelen van nieuwe databronnen met behulp van Fivetran. Daarnaast modelleert de Data Analist de brondata met LookML en creëert betekenisvolle rapportages met behulp van Looker. Ook is de Data Analist verantwoordelijk voor het beheer van de embedded dashboards in het platform met Cumul.io. Door nauwe samenwerking met diverse afdelingen, worden problemen geïdentificeerd en processen vereenvoudigd.

Als Data Analist bij het bedrijf krijgt deze professional de kans om analytische vaardigheden toe te passen in een snelgroeiende omgeving. Er bestaat de mogelijkheid om waardevolle bijdragen te leveren aan het succes van het bedrijf en samen te werken met verschillende teams om inzichten te genereren.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van BIM/Data Analytics/Computer Science.
 • Kennis van SQL, kennis van LookML is een pluspunt.
 • Je hebt interesse in e-commerce.
 • Je toont initiatief en bent bereid je volledig in te zetten.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en bereid om de extra inspanning te leveren om gestelde doelen te behalen.
 • Je hebt de drive om samen met een team nieuwe inzichten te creëren voor een snelgroeiend bedrijf.
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime functie van 40 uur per week.
 • Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar beschik je over andere ervaringen, kwaliteiten of competenties die je geschikt maken voor deze rol? We ontvangen alsnog graag jouw sollicitatie!

Bedrijfsprofiel

Deze verzendservice is er voor alle online ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor het verzenden van hun pakketten, post, brievenbuspakjes en pallets. Met behulp van slimme IT-oplossingen en een persoonlijke klantenservice zorgt dit platform ervoor dat klanten meer tijd overhouden om te ondernemen.

Het platform biedt een all-in-one oplossing die toegankelijk is voor elke klant die zich aansluit. Zo zijn er gratis webshop koppelingen beschikbaar, integraties met de grootste e-commerce platforms, en een retourservice die helemaal naar wens kan worden ingericht. Het doel is om de diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedere online ondernemer, zodat zij de beste ervaring kunnen bieden aan hun klanten.

Dit platform gaat beyond delivery en begrijpt dat verzenden meer is dan alleen het transporteren van pakketten van A naar B. Zo is er een Haalservice beschikbaar voor grote zendingen, een persoonlijke klantenservice en de mogelijkheid om verpakkingen te bestellen via de webshop.

Als online ondernemer wil je niet alleen groeien, maar ook jouw klanten de best mogelijke ervaring bieden. Daarom staat dit platform voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw pakketten veilig en op tijd aankomen. Sluit je aan bij de community van tevreden klanten en ontdek zelf hoe simpel en slim verzenden kan zijn.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een competitief salaris van € 3460 - € 6.035.
 • Flexibel thuiswerkbeleid.
 • Regie over je eigen ontwikkeling.
 • Een uitdagende werkomgeving bij een groot verzendplatform.
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatieven.
 • De mogelijkheid om nieuwe producten en services te ontwikkelen om klanten te helpen bij hun logistieke uitdagingen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures