Terug naar overzicht

Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man/vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door onze opdrachtgever en natuurlijk ook door haar klanten. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.

Functie omschrijving

Deze partij is de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het o zo mooie Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologieën. Je werkt met de nieuwste versie van:

  • C#
  • .NET, .NET Core en .NET Standard
  • ASP.NET
  • HTML5
  • TypeScript
  • Visual Studio (Code)
  • Azure DevOps
  • Microsoft Azure
  • AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO-/WO-werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en jaren professionele ervaring in werken met .NET. Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit. Zit je toch liever alleen inhouse? Die mogelijkheid is er ook..

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie ontwikkelt maatwerksoftware. Je hoeft dus geen pakketimplementaties te verwachten. Dit bedrijf pitcht niet op projecten waar PHP en of JAVA als techniek gebruikt worden, alleen C#/.NET en een klein beetje C/C++ en of Python werk erbij.

Arbeidsvoorwaarden

je bepaalt zelf hoe ver je gaat doorgroeien. Je kunt je specialiseren als professional, maar als zij en jij beiden mogelijkheden zien, helpen zij je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. Zij bieden je in ieder geval een uitgebreide gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Daarnaast staat een goed werkklimaat hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in goede werkomstandigheden en een positieve bedrijfscultuur, maar zeker ook in de arbeidsvoorwaarden. Verder; een overwerkregeling, het behalen van certificeringen, een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering, flexibele werktijden, en nog veel meer.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures