Terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je als ontwikkelaar oprecht gewaardeerd wordt voor je inzet? Waar jij jezelf kunt zijn en alle ruimte is om je te blijven ontwikkelen

Functie omschrijving

Je werkt mee aan innovatieve projecten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën. Wat je gaat doen als developer hangt af van je talenten en ambities. Wil je vaker schakelen tussen projecten? Dat kan. Heb je meer behoefde om lang aan een taak te werken? Dan kan dat ook. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van onze klanten naar werkende producten. Voorbeelden van deze producten zijn een calculatiemodule en IoT-toepassingen.

Hier werken is erg prettig volgens de medewerkers, omdat je goed gezien wordt met wat je doet en daar veel waardering voor krijgt. Ook wordt er echt in je geïnvesteerd. Dat doen ze met kennissessies en opleidingen in de nieuwste technieken. Als je bereid bent te leren, bieden zij ook de mogelijkheid om certificaten te halen die compleet vergoed worden. Maar ook op persoonlijk vlak wordt een extra stap gezet. Als je een bureau wilt waar je aan kunt staan of fietsen, dan krijg je die. Wil je yoghurt bij de lunch? Wordt geregeld. Kortom, de sfeer is hier uitstekend en alles word voor je gedaan waar van jij denk dat je beter kan presteren of je beter van kan gaan voelen. 

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Flexibiliteit: onze opdrachten en opdrachtgevers zijn erg divers, daar moet je goed mee om gaan
 • Een vriendelijke houding: hoewel zelfstandigheid belangrijk is, werken we als team veel samen
 • Een klantgerichte houding: voor onze klanten willen we de beste oplossingen

Bedrijfsprofiel

Bij dit bedrijf zijn ze gek op samenwerken met ambitieuze bedrijven die mooie uitdagingen aangaan. We streven ernaar om alleen projecten aan te nemen waarvan we overtuigd zijn dat ze echt waarde toevoegen aan jouw business.
Maar er is iets wat ons anders maakt dan de standaard softwarebedrijven. Bij ons staat software op de tweede plaats. Onze mensen staan op de eerste plaats. We geloven dat onze medewerkers excelleren wanneer ze op de juiste plek zitten. Dit is iets wat we in de afgelopen jaren hebben geperfectioneerd.
Het resultaat is de vorming van effectieve developmentteams met een hoog niveau van expertise. Onze ontwikkelaars blijven dan ook lang bij ons werken, wat heeft geleid tot een groei van ons bedrijf en een aantrekkingskracht voor talent uit de regio.
Software is natuurlijk hetgeen dat al onze collega's verbindt. Door hen in hun kracht te zetten, creëren we een omgeving waarin software kan floreren en geen uitdaging te groot is.
Deze succesformule passen we graag toe voor onze opdrachtgevers die bij ons komen met diverse vraagstukken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid om certificeringen te behalen
 • Tal van doorgroeimogelijkheden
 • Geen rust: je verveelt je nooit met onze technisch uitdagende projecten
 • Gezellige collega’s
 • Een bar én toebehoren op kantoor
 • Een abonnement op de al dan niet sportieve uitjes

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van ons ambitieuze team?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures