Terug naar overzicht

Ben jij de Business Analist die het verschil maakt? Dit snel groeiende bedrijf in omgeving Arnhem is hard opzoek naar iemand zoals jij! Je gaat o.a. bezig met data, vertalen, aanpassen en nog veel meer mooie werkzaamheden.

Functie omschrijving

Als business ben je bezig met het vertalen van de business requirements naar IT requirements. Verder ben je bezig met het vertalen van acceptatiecriteria en soms zelfs testgevallen voor nieuwe informatiesystemen. Aanpassingen aan bestaande systemen komt hier ook weleens bij kijken. Het doel is om de customer journey en alle bijbehorende processen te verbeteren.

Daarnaast ben je bezig met:

  • Bepaalde stakeholders de informatiebehoefte analyseren, onderzoeken én in kaart brengen
  • Vertalen van specifieke opdrachten/ Functioneel Ontwerp voor de interne scrumteams of externe leverancier naar meest passende oplossing
  • Het signaleren van afwijkingen en/of verbetermogelijkheden
  • Data modelleren
  • Meewerken aan functioneel testen, accepteren en opleveren van wijzigingen in systemen
  • Beantwoorden van eerste- en tweedelijns vragen als nazorg voor projecten;

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met Trade Promotion Management. Door actief te zijn in 8 landen hebben we meer dan 700 gebruikers wereldwijd en worden er elke maand meer dan 3800 promoties gedaan. Gevestigd in Singapore, the United Kingdom en uiteraard Nederland zijn we hard groeiende. Voor software solutions moet je dus bij ons zijn!

Onze markt is vooral te vinden in Oost-Europa, Rusland, Azië en Australië. Zo wordt er geïntegreerd met o.a. SAP, DMS en andere ERP systemen. Zo worden er geïntegreerde end-to-end solutions geleverd!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures