Terug naar overzicht

Ter uitbreiding van het development team is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Angular developer met diepgaande kennis hierin. Het bedrijf heeft 1 eigen product welke verder verbeterd en uitgebreid dient te worden. Kan jij goed samenwerken als angular developer en wil jij graag werken vanuit een mooi kantoor in Amsterdam aan 1 product dan kan je hier echt je ei kwijt. Het bedrijf gebruikt op de back-end java en spring en daarnaast actief met Hibernate en docker. In totaal werken er 30 Fte bij deze organisatie en de komende jaren willen zij het product nog meer uitbreiden met functionaliteiten en schaalbaar maken. Kortom een geweldige plek als je echt wilt excelleren als angular developer. 

Functie omschrijving

Het bedrijf heeft verschillende disciplines en je werkt in een multidisciplinair team van specialisten samen. De organisatie heeft drie in-house development en een managed services team en werkt volgens Scrum & Lean. Daarbij zijn er aparte product owners in dienst om alles in goede banen te leiden. Klanten die de producten van de onderneming gebruiken zitten in de marktsegmenten government, corporate en scale-ups en zijn van vitaal belang voor de infrastructuur en proces taken van deze klanten. Als angular developer ben jij onderdeel van het product team en ga jij de komende jaren aan de slag om het product en jezelf te verbeteren als Angular developer. 

  • Je zal gaan werken met Angular in deze baan
  • Je zal gaan werken met front-end build utilities, package managers en scaffolding.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. 


 

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting IT of tech
  • Ervaring met Angular is een vereiste voor deze frontend vacature
  • Affiniteit met Java of Spring is een pre
  • Ervaring met Docker en AWS is een Pre
  • Ervaring met HTML5, Css en javascript
  • Ervaring met automated testing

Bedrijfsprofiel

Deze onderneming bestaat uit 40 man Fte verdeeld over 3 inhouse development teams en daarnaast werken er veel online marketeers en sales professionals bij deze organisatie. Dit bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en gaat de komende jaren nog verdubbelen in omzet en klanten en daarnaast zoekt deze organisatie zeker 10 man in 2021.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures