Terug naar overzicht
 • Plaats

Zijn jouw ogen altijd gericht op het leveren van top-notch IT-ondersteuning en het waarborgen van de optimale werking van systemen en netwerken? Zou je het geweldig vinden om een cruciale rol te spelen in het beveiligen van gegevens en het beschermen van vertrouwelijke informatie? Nou, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Functie omschrijving

Als senior systeembeheerder stap je in een uitdagend en dynamisch werkveld, waar een proactieve instelling en eigen initiatief hoog in het vaandel staan. Geen dag is hetzelfde, want je bent constant bezig met diverse en boeiende taken. Of het nu gaat om het aanpakken van complexe incidenten of het vernieuwen en optimaliseren van de ICT-infrastructuur van onze klanten, jij staat paraat.

Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weet deze kennis effectief toe te passen om onze oplossingen te versterken. Het ontwerpen, herstructureren, inrichten, upgraden, migreren en beheren van alle componenten binnen de ICT-infrastructuur van zowel bestaande als nieuwe klanten behoort tot jouw expertise.

Met toewijding ontwikkel, implementeer en beheer je klantomgevingen op basis van Microsoft-technologieën. Je draagt actief bij aan de groei en het onderhoud van ons werkplek-productportfolio, waardoor we steeds beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

Wanneer het aankomt op complexe technische problemen, draai jij je hand er niet voor om. Je bent een betrouwbare bron van informatie voor onze klanten en houdt hen op de hoogte van de voortgang en status van hun tickets. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de systeemdocumentatie en het schrijven van standaarden en werkinstructies.

Je bent een ware teamspeler en ondersteunt dagelijks onze operationele collega's in hun werk. Als de frontdesk onder grote druk staat, aarzel je niet om een helpende hand te bieden. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid maken het verschil in het succesvol beheren van de ICT-omgeving van onze klanten.

Functie eisen

 • Klantgerichte houding met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Projectmatig werken en leidinggevende ervaring in projecten
 • Verantwoordelijkheid en streven naar uitmuntendheid in het werk
 • Proactief met innovatieve oplossingen en verbeteringen
 • Leergierig en flexibel ingesteld
 • HBO- of WO-niveau met aantoonbaar afgeronde opleiding (pre)
 • Minimaal vijf jaar ervaring bij een managed serviceprovider of grotere IT-afdeling
 • Kennis van Microsoft Server, Office 365 en Azure
 • Bij voorkeur MCSE gecertificeerd of meerdere certificaten behaald
 • Ervaring met N-Able, VMWare, Veeam, Unifi en Fortigate producten (pre)
 • Ervaring met VoIP-telefonie, bij voorkeur Xelion (pre)
 • Enige ervaring met het beheren van Linux servers (pre)

Bedrijfsprofiel

Ontdek de opwindende wereld van ICT bij dit vooruitstrevende en bloeiende bedrijf, dat gespecialiseerd is in softwareontwikkeling en systeembeheer voor kleine en middelgrote bedrijven.

Het team van softwareontwikkelaars tovert maatwerksoftware tevoorschijn, van slimme digitale sloten voor VanMoof-fietsen tot geavanceerde werkplanning en digitale bonnen voor Zegwaard Rioolbeheer. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, met vele andere indrukwekkende webgebaseerde oplossingen in hun arsenaal.

De bekwaamheid van het ICT-beheerteam met twaalf gedreven collega's is als een betoverende dans waarin ze Windows-werkplekken, servers, Microsoft 365 en nog veel meer feilloos beheren. Onder hun zorg draaien de Linux servers als een geoliede machine en bieden ze ondersteuning voor de zelfontwikkelde applicaties.

Dit bedrijf heeft een hart voor klantgerichtheid en bouwt duurzame relaties op met hun gewaardeerde klanten. Ze hebben een onwrikbaar commitment voor veiligheid, met superhelden als NextGen firewalls en gebruikerstraining die over de digitale horizon waken.

Maar het is niet alleen serieus werk bij hen! De sfeer is ongedwongen en de uitdagingen zijn inspirerend. Het team heeft een onverzadigbare passie voor de nieuwste technologische ontwikkelingen in de dynamische wereld van ICT.

Stap nu aan boord en laat je betoveren door het spannende avontuur van de ICT-wereld, samen met dit bevlogen team!

Arbeidsvoorwaarden

Ontdek een boeiende werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's, waar jouw ontwikkeling centraal staat en opleidingsmogelijkheden voor het grijpen liggen. Geniet van een informele, open en gedreven cultuur waar initiatief en eigenaarschap worden aangemoedigd. En dat is nog niet alles, want bij Samson IT hebben we nog veel meer te bieden:

 • Ervaar een hecht team met gezamenlijke bedrijfsuitjes en dagelijks verzorgde lunches om samen van te genieten.
 • Ontvang een competitief salaris dat past bij jouw functie en aansluit op jouw kennis en ervaring.
 • Zorgeloos vooruitkijken dankzij een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Ga de toekomst tegemoet met een contract voor bepaalde tijd en de mogelijkheid om door te groeien naar een contract voor onbepaalde tijd.

Bij Samson IT zijn we toegewijd om jou een werkomgeving te bieden waarin jij kunt floreren. Kom aan boord en ontdek alle voordelen die wij te bieden hebben!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures