Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij een doorgewinterde software developer met een indrukwekkend aantal jaren ervaring en hunker je naar de volgende uitdagende stap in je carrière? Schrik jij er niet voor terug om het voortouw te nemen bij het selecteren van verfijnde en uiterst schaalbare oplossingen voor complexe vraagstukken? Beschik jij over de expertise die de e-commerce platform, bediend door duizenden dagelijkse klanten en meer dan honderd collega's, naar nieuwe hoogten kan stuwen? Gaat jouw voorkeur uit naar een dynamische en informele werkomgeving, waar directe communicatie de norm is? En bovenal, vind je er voldoening in om jouw kennis en inzichten te delen met je teamgenoten en hen verder te laten groeien?

Als je op zoek bent naar een rol waar je echt het verschil kunt maken en waar jouw expertise en inzet worden gewaardeerd, dan is dit de plek voor jou. Sluit je aan bij het team en maak deel uit van een opwindend avontuur dat de toekomst van het bedrijf vormgeeft.

Functie omschrijving

Als Senior Backend Developer kom je terecht in een team vol ambitie, gedreven om een tiental baanbrekende applicaties te ontwikkelen die de ruggengraat vormen van het bloeiende bedrijf. Op dit moment zetten ze alles op alles om een gloednieuw voorraadsysteem te bouwen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Ruby on Rails 7 en Hotwire. Hun doel is niets minder dan het creëren van een transparant en schaalbaar product dat garant staat voor de ultieme gebruikerservaring, zowel voor de gewaardeerde collega’s als voor trouwe klanten.

Als jij deel uitmaakt van dit ambitieuze project, krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de applicaties. Jouw expertise en creativiteit zijn van onschatbare waarde bij het bedenken en verder ontwikkelen van deze veelbelovende toepassingen. Met jouw inbreng kunnen ze in no-time een aanzienlijke impact maken en hun positie in de markt versterken.

Dit is niet zomaar een baan. Het is een uitdaging die jouw technische vaardigheden tot het uiterste zal drijven en je de kans geeft om jezelf te onderscheiden als een autoriteit in het vakgebied. Je zult werken in een dynamische omgeving, omringd door getalenteerde en gepassioneerde teamleden, die allen gedreven zijn om grenzen te verleggen en innovatie te omarmen.

Je zult niet alleen deel uitmaken van het bouwproces van het voorraadsysteem, maar ook betrokken worden bij andere strategische projecten die ons bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Deze veelzijdige rol biedt je de kans om je horizon te verbreden en je te verdiepen in verschillende aspecten van softwareontwikkeling.

Functie eisen

 • Afgeronde technische hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld Software Engineering
 • Aantoonbare ervaring met programmeertalen zoals Ruby, Python, C#, Elixir of Java
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als software developer en klaar voor een nieuwe uitdaging
 • Gedreven om complexe vraagstukken aan te pakken en houdt van variatie en uitdaging in het werk
 • Op zoek naar een innovatieve werkomgeving waar jouw inzet en ideeën het verschil maken
 • Bereid om kennis en expertise te delen met collega's, vooral met junior en medior developers
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Op zoek naar een gezellige werksfeer met wekelijkse lunchdates waar pannenkoeken en pizza's genoten worden met het team

Bedrijfsprofiel

Als een vooraanstaande speler in de markt voor mobieltjes met of zonder abonnement, vertrouwen miljoenen bezoekers op hun diensten. De onderscheidende kracht van dit bedrijf ligt in het creëren van geavanceerde software die klanten helpt om uit ontelbare combinaties de allerbeste keuze te maken. Complexe materie wordt door het team op een moeiteloze en effectieve wijze gepresenteerd.

Het hechte team, bestaande uit meer dan 120 toegewijde collega's, werkt gepassioneerd aan de inhouse backend-applicaties om elk orderproces van begin tot eind naadloos te laten verlopen. De plannen om het technologisch landschap verder uit te bouwen, zijn groots en ze staan te popelen om de expertise van nieuwe teamleden te verwelkomen. Met de juiste vaardigheden kunnen ze hun ambitieuze doelen verwezenlijken en hun positie als marktleider versterken. Het bedrijf nodigt geïnteresseerden uit om zich aan te sluiten bij het team en een prominente rol te spelen in het triomfantelijke succesverhaal!

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, en gunstige pensioenregeling.
 • Laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • Korting op alle toestellen en accessoires, ook voor vrienden en familie.
 • Hybride werken mogelijk: gezellig kantoor en prettig thuiswerken.
 • Regelmatig leuke activiteiten buiten het werk, borrels en sportieve uitdagingen.
 • Diverse koffievariaties: cafetière, pour over, filterkoffie.
 • Gezellige kantine om jouw eigen tosti samen te stellen.
 • Op vrijdag heerlijke broodjes van Heren van Beest.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures