Terug naar overzicht

Zoek jij een uitdagende rol als Scrum Master waarin je samen met het software engineeringsteam verantwoordelijk bent voor het implementeren van onmisbare oplossingen binnen het OV-domein? Wil jij bijdragen aan de verbetering van verkeers- en vervoersystemen en de bereikbaarheid van Nederland? Dan heeft InTraffic de perfecte vacature voor jou!

Functie omschrijving

Als Scrum Master bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van mobiliteit ben jij verantwoordelijk voor het implementeren van onmisbare oplossingen binnen het OV-domein, die van vitaal belang zijn voor reizend Nederland. Jij coacht je team naar betere prestaties en verbetert continu de opleveringsprocessen. Met jouw kennis van Agile en SAFe houd jij projecten op schema en ben jij de spil in de dagelijkse afstemming met stakeholders. Jij bent een bevlogen motivator en in staat om samen met jouw team uitdagende softwareontwikkelingsprojecten op te leveren. Klinkt dit als de juiste uitdaging voor jou? Solliciteer dan direct.

Functie eisen

 • Jouw bachelor-diploma is in the pocket.
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Scrum Master en bent klaar om je verder te ontwikkelen tot SAFe Scrum Master.
 • Agile is jouw middle name en je hebt een diepgaande kennis van de Agile principes.
 • Jij bent de verandering en hebt een uitstekende kennis van Change Management, waarmee je Agile transformaties vlekkeloos laat verlopen.
 • Kanban, Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD) en Test Driven Development zijn jouw favoriete Agile methodieken en je weet ze als geen ander toe te passen.
 • Als motivator ben jij bevlogen, proactief, nieuwsgierig, resultaatgericht en communicatief sterk.

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van duurzame en innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit. Ze werken nauw samen met opdrachtgevers om oplossingen op maat te bieden die de mobiliteit verbeteren, met name in verkeersleiding, inframonitoring en reisinformatie.Een van hun krachtige oplossingen is Multimodal Analytics, die mobiliteitsdata verrijkt en omzet in beslisinformatie. Gemeenten en provincies krijgen hiermee inzicht in de mobiliteit en kunnen de doorstroom verbeteren, wat resulteert in een veiligere en efficiëntere reiservaring.
Het bedrijf heeft een indrukwekkende klantenkring, waaronder grote namen als ProRail, NS, GVB en DOVA. Ze realiseren en onderhouden complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer.

Het team bestaat uit gepassioneerde ontwikkelaars, testers, consultants en projectleiders die samenwerken om complexe informatie- en besturingssystemen te realiseren en te onderhouden. Bij dit bedrijf heerst een cultuur van toewijding en toewijding voor de wereld van verkeer en vervoer. Iedereen is gedreven om bij te dragen aan veilige, duurzame en voorspelbare reizen voor de reiziger.

Dit bedrijf onderscheidt zich door haar deskundigheid, betrokkenheid en passie. Met haar duurzame en innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit draagt dit bedrijf bij aan een betere wereld voor iedereen die op reis gaat.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris met een vaste 13e maand, waardoor je weet waar je aan toe bent
 • Een gunstige pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst denkt
 • Maar liefst 30 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
 • Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een flexibel mobiliteitsbudget op maat, zodat je kunt reizen zoals jij dat wilt
 • Een laptop van de zaak, zodat je overal aan de slag kunt
 • Hybride werken bij een flexibele werkgever, zodat je de perfecte balans tussen werk en privé kunt vinden.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures