Terug naar overzicht

Ervaren en analytisch, proactief en creatief, zelfstandig en zorgvuldig, technisch en communicatief.
Herken je jezelf hier al in? Dan is het misschien goed om verder te lezen!

Functie omschrijving

Als ontwikkelaar bij onze opdrachtgever werk je aan een webapplicatie, waarmee je dagelijks tienduizenden flexwerkers aan een opdracht helpt, duizenden inhurende managers helpt de juiste kandidaten te vinden en miljarden euro’s worden verwerkt om te verlonen en te factureren. Een robuuste, schaalbare en in hoge mate configureerbare en integreerbare applicatie is hiervoor essentieel.

Je werkt mee aan zowel de front-end als de back-end van de applicatie welke is gebouwd op het Force.com platform (https://developer.salesforce.com/). Je beheerst Javascript als de beste en bent hiermee in staat Lightning Web Components te bouwen voor de user interface van de applicatie. Voor de back-end switch je moeiteloos om naar Apex (Java) om daar middels het Domain Driven Design principe nieuwe features te bouwen.

Verder ben jij in staat om met jouw enthousiasme en energie mee te denken met hele (Scrum) team. Samen zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgever een te gekke applicatie kan aanbieden aan haar klanten.

Als deze dingen je enthousiast maken ben jij deze zomer misschien wel de nieuwe collega! 

Belangrijk om mee samen te werken zijn de directe collega’s in het Scrum team waar je onderdeel van bent en de collega’s uit de andere (Scrum) teams.  En natuurlijk je andere interne ‘klanten’ zoals bijvoorbeeld de collega’s van Support, Consultancy en Accountmanagement, want samen met hen bedien je de klanten van onze opdrachtgever en spar je over verbetermogelijkheden en keuzes. 

Je vindt het leuk om te anticiperen op nieuwe releases van ons product. Daarnaast geeft het je plezier te zien dat je collega ontwikkelaars de juiste informatie hebben om samen de doelstellingen van de afdeling en de organisatie te kunnen behalen.

Functie eisen

 • HBO werk -en denkniveau.
 • Relevante werkervaring in het vakgebied.
 • Analytisch en servicegericht vermogen.
 • Kennis en ervaring van de Agile Scrum methodiek, Salesforce en de Staffing -en Recruitment markt.

Bedrijfsprofiel

Plezier, Integriteit, Verbinding en Innovatie zijn waarden welke je aanspreken, daar begint het mee. Daarnaast moet je het leuk vinden om te werken bij  de maker van dé onafhankelijke en complete applicatie voor het werven, inhuren en administreren van arbeid. Deze organisatie werkt voor grote nationale- en internationale organisaties in diverse branches. Zij is gehuisvest in de omgeving Den Haag in een goed bereikbaar kantoor. 50 hardwerkende collega’s wachten op een nieuwe aanwinst. Deze onderneming werkt samen om haar leuke en veeleisende klanten tevreden te houden in een markt die snel beweegt. Om innovatie te bevorderen is regelmatig ruimte om te werken aan eigen projecten om samen nog beter te worden. Deze successen, groot en klein, worden gevierd, en er is alle ruimte om volledig jezelf te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een informele en motiverende omgeving;
 • Uitdagend en creatief werk met veel vrijheid;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng;
 • Ruimte voor het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Een leuk en enthousiast team om mee samen te werken;
 • Een marktconform salaris;
 • Mogelijkheid om hybride te werken.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures