Terug naar overzicht

Ben je een getalenteerde Project Manager op zoek naar een uitdagende en innovatieve baan? Wil je werken aan een project dat een blijvende impact heeft op de gezondheidszorg? Ivido, een toonaangevende organisatie op het gebied van persoonlijke gezondheidsomgevingen, biedt jou de mogelijkheid om een leidende rol te spelen bij de ontwikkeling en uitvoering van een project dat gezondheidsgegevens op één veilige online locatie opslaat en deelt met het zorgnetwerk van de gebruiker. Door middel van begrijpelijke informatie, programma's en apps die levenslang meegaan, stelt Ivido gebruikers in staat om actief te werken aan hun gezondheid en de controle te behouden over welke gegevens ze delen. Dit is jouw kans om de gezondheidszorg te transformeren en het leven van mensen te verbeteren door middel van innovatie en technologie.

Functie omschrijving

Als Project manager bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het inrichten en optimaliseren van het implementatieproces van hun diensten bij verschillende zorginstellingen, van huisartspraktijken tot ziekenhuizen. Je schakelt tussen de zorginstellingen en de verschillende teams binnen deze organisatie om de diensten op maat in te richten. Verandermanagement bij zorginstellingen begeleiden en aansturen is ook een belangrijke taak. Je coördineert de implementatie van onze diensten bij zorginstellingen en begeleidt en adviseert teams en projectleiders bij de voorbereiding van de implementatie bij medewerkers binnen de zorginstelling. Daarnaast bouw je duurzame relaties op en onderhoud je deze met onze stakeholders.

Functie eisen

 • Meester in verandermanagement met een diploma in HBO/WO in een vergelijkbaar veld of praktijkervaring
 • +2 jaar relevante werkervaring in de gezondheidszorg
 • Proactieve en zelfredzame houding
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Gemakkelijk schakelen tussen onderwerpen, van bestuurlijke vraagstukken tot de dagelijkse zorgpraktijk
 • Betrokken en toegankelijke houding, een prettig aanspreekpunt voor zorginstellingen en zorgprofessionals
 • Vloeiende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is een persoonlijke gezondheidsomgeving die gebruikers in staat stelt om alle gezondheidsgegevens veilig op één online locatie op te slaan en te delen met hun zorgnetwerk. Het omvat begrijpelijke informatie, programma's en apps die een leven lang meegaan en maakt het mogelijk om via MedMij gezondheidsgegevens op te halen bij verschillende zorgverleners. Gebruikers hebben de controle over welke gegevens ze delen en kunnen alleen of samenwerken met hun netwerk om hun gezondheid te verbeteren. Met deze persoonlijke gezondheidsomgeving kunnen alle gegevens over gezondheid en behandelingen op één plek worden verzameld, inclusief gegevens die gebruikers zelf bijhouden, zoals bloeddruk of gewicht.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2800 en €3500 op basis van ervaringsniveau
 • Een reiskostenvergoeding, inclusief de optie van een gesponsorde OV-chipkaart, zodat je gemakkelijk en comfortabel naar het werk kunt reizen
 • Een ruime hoeveelheid vakantiedagen (200 uur op basis van 40 uur per week) en 8% vakantietoeslag om te ontspannen en op te laden
 • Een pensioensregeling, zodat je financieel veilig en zeker bent voor de toekomst
 • €400 jaarlijks persoonlijk-ontwikkel budget om jezelf te blijven ontwikkelen en groeien in je carrière
 • Een bedrijfslaptop om je werk efficiënter en gemakkelijker te maken
 • De mogelijkheid om afwisselend thuis en op ons kantoor te werken, zodat je een goede balans hebt tussen werk en privé en het beste uit jezelf kunt halen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures