Terug naar overzicht

Focus jij liever op de logica en functionaliteit van apps dan op de technische randzaken? Dan is deze functie wat voor jou. En ben je graag actief in iets anders dan het 'normale'? Dan kan Outsystems wat voor je zijn..

Functie omschrijving

Als Word Developer OutSystems richt je je dag in dag uit op datgene waar je hart ligt: het doel, het nut en de werking van apps. Omdat je low-code zal ontwikkelen, hoef je jezelf geen technische vragen te stellen als “Hoe zit die databaseconnectie in elkaar?” of “Hoe voeg ik de API-autorisatiecode toe?” Je bent vooral bezig met: wat moet die applicatie nu eigenlijk doen?

Samen met de klant en je team denk je logisch na vanuit de eindgebruiker. Je analyseert het probleem of de behoefte en bekijkt hoe het beter kan. De oplossingen die je uitwerkt zijn altijd anders: van een (doorontwikkeling van een) webapplicatie tot een bedrijfsapp of een backoffice servicelaag naar andere partijen of apps. Zo werk je de ene week aan een app voor heel golfend Nederland, de week erop aan een geautomatiseerd planningssysteem voor vrachtwagenchauffeurs. Daarbij heeft je werk altijd raakvlakken met bijvoorbeeld .Net code, een database, SQL of API-configuraties.

Umbraco, Sitecore en OutSystems. Front-end, backend en informatieanalyse; in jouw team is veel kennis aanwezig. Je 7 directe collega's staan er allemaal hetzelfde in. Iedereen wil lekker werken en goede kwaliteit leveren. Samen met de klant bepalen jullie de planning en werkwijze.

Functie eisen

  • Je kan ‘iets’ met softwareontwikkeling. Heb je totaal geen ervaring met OutSystems? Of heb je tot nog toe juist niks anders gedaan? In beide gevallen ben je meer dan welkom
  • Je kan nog meer dan dat. Zoals goed luisteren en doorvragen, verantwoordelijkheid nemen voor je werk en aankaarten wanneer iets beter kan
  • De basis van je job bestaat uit het oplossen van problemen. Het zit dan ook in jou om logisch na te denken en je te verplaatsen in de eindgebruiker
  • Je hebt kennis van .Net code, databases, SQL en API-configuraties 

Bedrijfsprofiel

Ze ontwikkelen niet alleen software, ze bouwen samen met onze klanten en partners aan een duurzame en toekomstbestendige Agri & Food sector voor de volgende generatie. Er gebeurt ontzettend veel in de Agri & Food business. In deze branche komen techniek, ondernemers, wetenschappers en maatschappelijke organisaties samen om te zorgen dat in één van de meest essentiële levensbehoeften op een steeds efficiëntere, eerlijke en verantwoorde manier wordt voorzien. Denk niet alleen aan business-en management software, maar denk ook aan Data science, drones, Augmented reality en meer! 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij dit bedrijf alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verdiepen. Niet alleen op technisch gebied, maar ook op persoonlijk en mentaal vlak. Sterker nog, je kiest zelf hoe je wil groeien: je beschikt over een individueel opleidingsbudget, waarmee je alle kanten op kan om je talenten te onderzoeken. Ook als je een heel andere richting wil verkennen.

Je krijgt van het bedrijf:

  • Gave klanten
  • Uitdagende projecten
  • Fijne collega's
  • Open sfeer
  • Ruimte voor jouw ambities
  • Inspirerende omgeving
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures