Terug naar overzicht

Ben jij een network engineer die graag in een omgeving wilt werken met miljarden transacties per maand en miljoenen klanten. Eigen systemen / platformen en websites maakt het heel aantrekkelijk om hier je Vmware, Cisco skills toe te passen. In een team van 8 network engineers samen naar de top! Solliciteer nu en pak deze unieke kans in Rijswijk. 

Functie omschrijving

Je werkt hier als network engineer met name met load balancers, Vmware en Firewall waarbij je de security en reliability van het netwerk verstevigd. Er zijn regelmatig frequente releases en snelle implementaties die vragen om een sterke ondersteuning. Je zorgt voor optimale connectiviteit en prestaties, daarmee ben je gericht op de business en de overige klanten van de onderneming. De digitale applicaties en alle services erom heen moeten draaien. Je zorgt dat de producten veilig en goed bereikbaar zijn voor de miljoenen klanten van de onderneming.

Je komt te werken in een grote organisatie met verschillende belangen van de verschillende afdelingen, die hard aan het groeien is. Je zorgt voor de security van de omgevingen en termen als micro segmentatie en F5 producten doet jou hart snell kloppen. Daarbij probeer je zoveel mogelijk in je functie te automatiseren van business processen en werk je intensief samen in een team van network engineers. Doordat er vele applicaties zijn is er veelzijdig werk voor jou als network engineer, het firewall landschap is met afstand 1 van de grotere in Nederland. Je probeert het firewall landschap te vereenvoudigen.

In totaal werk jij met 6 network engineers en 1 meewerkend voorman samen. Je bent met je team heel belangrijk in de digitale strategie en voor alle andere IT specialisten binnen de organisatie die leunen op jullie robuuste expertise en security niveau. Je hoeft je niet op een dagelijkse basis bezig te houden met de operations dat doen de andere teams, je houdt je puur bezig met de ontwerp en ontwikkeling kant van het networken. 

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een Cisco werkomgeving
 • Kennis van systemen met checkpoint
 • Bekend met F5 producten
 • CCPN / CCSA certificeringen is een pré 
 • Je bent bekwaam in Python en scripting talen

Bedrijfsprofiel

De organisatie bestaat uit meer dan 700 IT Specialisten verdeeld over meerdere vestigingen door Nederland met daarbij een sterke focus op digitale transformatie en ontwikkeling. Het bedrijf heeft zeer goede reviews onder medewerkers en ex medewerkers en is zeer sociaal te noemen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende afdelingen van de organisatie en er wordt de komende 7 jaar tot 2030 steeds meer ingezet op digitale vernieuwing ook van wat oudere IT systemen en platformen. Om dit alles te ondersteunen is de organisatie meer op zoek naar nieuwe medewerkers met actuele en vernieuwende skills die binnen een onderneming met miljoenen klanten en miljarden transacties per maand los kan gaan. 

Arbeidsvoorwaarden

 • 27 Vakantiedagen
 • Hele goede pensioenregeling
 • Salaris tussen de 5000 en 5800 euro bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding en of NS business care 2e klas je mag hier ook privé mee reizen
 • Training en opleidingsbudget
 • Thuiswerkvergoedingen voor internet en kantoorplek inrichten thuis. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures