Terug naar overzicht

Wil jij werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van digitale platformen met honderdduizenden gebruikers? Kijk dan even naar deze vacature!

Functie omschrijving

Als ervaren React Native Developer heb je al veel gezien en gemaakt. Toch weten we zeker dat de grote bedrijven jou zullen gaan verrassen met hun uitdagende vragen. Alles komt voorbij. 

Samen met je collega’s en het team van de klanten realiseer je wensen en maak je dromen tastbaar. Met slimme apps en webplatformen die precies de juiste beleving creëren. Je realiseert tools, die de business van bedrijven beter maakt en het leven van de eindgebruiker makkelijker. Je bedenkt samen met het team state-of-the-art-oplossingen. Je levert inhoudelijk én strategisch een bijdrage aan platformen. En je bent van design tot implementatie betrokken bij alle aspecten van een project. 

Je werkt samen met een kleinschalig team van digitale experts van zowel de klant als campus Den Bosch: Designers, UX-designers, Back-end Developers en Data Marketeers. Hoewel ieder zo zijn of haar eigen kennis en achtergrond heeft, heeft iedereen één ding gemeen: iedereen is net zo gedreven en trots op zijn vak als jij.

Functie eisen

Bouw jij met jouw kennis en ervaring graag het team verder mee uit en herken jij jezelf in deze vacature?

  • Je hebt 2+ jaar specialistische ervaring in React Native;
  • Je hebt ruime ervaring met iOS en Android én de ontwikkeling van mobiele applicaties;
  • Je realiseert tools die de business van de klant beter, en het leven van de eindgebruiker makkelijker maken.

Arbeidsvoorwaarden

Kennis is de basis van alles wat je bij het bedrijf doet. Dat betekent niet alleen dat je groeit door in kleinschalige teams aan uitdagende projecten te werken, of dat je jouw persoonlijke groeipad volledig zelf kunt vormgeven. Er zijn daarnaast namelijk ook nog allerlei initiatieven waaraan je kunt deelnemen óf die je zelf kunt organiseren, zoals opleidingen, conferenties en workshops.

Je krijgt bij dit bedrijf alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verdiepen. Niet alleen op technisch gebied, maar ook op persoonlijk en mentaal vlak. Sterker nog, je kiest zelf hoe je wil groeien: je beschikt over een individueel opleidingsbudget, waarmee je alle kanten op kan om je talenten te onderzoeken. Ook als je een heel andere richting wil verkennen.

Je krijgt van het bedrijf:

  • Gave klanten
  • Uitdagende projecten
  • Fijne collega's
  • Open sfeer
  • Ruimte voor jouw ambities
  • Inspirerende omgeving
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures