Terug naar overzicht
 • Plaats

Heb jij uitgebreide skills en ervaring in fleetmanagement, heatmaps, geo-fencing, maintenance plans, ETA tools, vehicle dashboards, native consumer en corporate apps en platform verbeteringen? Zo ja, dan willen we jou graag bij ons team voegen!

Functie omschrijving

Wij willen graag jouw vaardigheden inzetten om ons platform verder te ontwikkelen en verbeteren, met de focus op het uitrollen van nieuwe features binnen onze portal en app. Bij ons krijg jij de kans om zelfstandig aan projecten te werken en tegelijkertijd samen te werken met gespecialiseerde collega's om de doelstellingen van ons bedrijf te behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat jij de juiste persoon bent om ons te helpen groeien. Solliciteer nu en word een belangrijk onderdeel van ons groeiende team, waarin jij de kans krijgt om je vaardigheden te laten zien en je carrière een boost te geven!

Functie eisen

 • Ben jij een ervaren back-end developer met meer dan 3 jaar full-time ervaring (als medior) of 5 jaar als senior? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als back-end developer bij ons krijg je de kans om je te focussen op het optimaliseren van processen, het bouwen en implementeren van nieuwe services en het doorontwikkelen van deze services.
 • Jij bent een code-expert en hebt ervaring met één van de volgende talen: Python, Java of PHP.
 • Ervaring met de volgende "nice to haves" is gewenst: Rust of Go, unit- en integration testing, frameworks zoals NextJS, Laravel, Java Spring, Rocket en/of Echo (Golang), Docker, MySQL / NoSQL en microservice architectuur. En als je sommige dingen nog niet kent, leren wij je deze graag bij!
 • Naast jouw technische skills ben jij communicatief vaardig, zelfstandig en neem je graag verantwoordelijkheid. Bij ons kom je te werken in een klein, hecht team waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en de ruimte krijgt om deze zelfstandig in te vullen.
 • Bij ons is passie voor fietsen geen must, maar wel een pluspunt! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een team van jonge professionals met een passie voor duurzame mobiliteit. Bij ons draait alles om fietsen, omdat dit de meest duurzame oplossing is voor stedelijke mobiliteit en de kwaliteit van de leefomgeving. Van bikesharing tot bezorgdiensten en vlootbeheer, onze GPS-oplossing biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om deze groeiende trend te ondersteunen.

Als software developer krijg je bij ons de kans om mee te bouwen aan een technisch geavanceerde oplossing. Onze GPS tracker verzamelt realtime data die via ons online portal automatisch wordt verwerkt. Met jouw skills en expertise kun je dit platform nog verder ontwikkelen en nieuwe features toevoegen om nog meer organisaties te verleiden over te stappen op duurzame mobiliteit.

Ben jij klaar voor een avontuur in IoT en Smart Mobility? Ben jij gepassioneerd door duurzame mobiliteit en gemotiveerd om de wereld te verbeteren? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en word onderdeel van ons team.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een baan in de wereld van IoT voor fietsen bij een jong en snelgroeiend bedrijf met nationale en internationale klanten.
 • Een inspirerende werkplek en gezellige omgeving voor lunch en borrels op een geweldige locatie in Haaglanden.
 • Flexibiliteit in het indelen van je fulltime job.
 • Een marktconform salaris.
 • Een MacBook Pro van de zaak die helemaal tot jouw beschikking staat.
 • Gratis verhalen over fietsen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures