Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij een ervaren fullstack PHP Developer met oog voor detail? Zoek je een kans om mee te bouwen en te groeien met onze slimme commerciële platformsoftware?

Functie omschrijving

Neem de leiding over de technische evolutie van de bloeiende digitale marktplaatsen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het sturen van de technische aspecten en het onderhouden van de applicaties. Je krijgt de kans om nieuwe gebruikersfunctionaliteiten en communicatiemechanismen te bouwen, waarmee je de gebruikerservaring naar nieuwe hoogten tilt. Daarnaast zal je de zoekfuncties van het platform uitbreiden en verbeteren, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Als ervaren fullstack PHP Developer zal je ook werken aan het ontwikkelen van schaalbare API's. Deze API's zorgen ervoor dat gegevens soepel kunnen worden uitgewisseld met de services, wat de algehele efficiëntie en prestaties van het platform ten goede komt. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het maken van de applicatie klaar voor internationale uitrol. Dit betekent dat je de nodige aanpassingen en optimalisaties zult doen om ervoor te zorgen dat het platform probleemloos kan opereren in verschillende landen en culturele contexten. Om ervoor te zorgen dat de ontwikkelomgeving optimaal functioneert, ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden ervan. Dit omvat het herschrijven, opschonen en herstructureren van de codebase, zodat deze efficiënt en gemakkelijk te onderhouden blijft.

Functie eisen

 • Techstacks: ElasticSearch, PHP (7), MySQL, Javascript, Joomla-CMS, Dokwerker, GitHub
 • Een slimme denker die graag zijn/haar codekunsten laat zien
 • Zelfdisciplinair en in staat om dingen voor elkaar te krijgen, zowel individueel als in een team
 • Proactief in het vinden van oplossingen en gedreven door een passie voor coderen
 • Uitstekend in PHP en bekend met solide frameworks
 • Ervaren met ten minste 5 jaar aan technische uitdagingen die vergelijkbaar zijn met wat deze rol biedt

Bedrijfsprofiel

Het online boekingsplatform voor live entertainment groeit snel en heeft grote ambities. Met een indrukwekkend portfolio van meer dan 9000 artiesten, variërend van bands, DJ's en zangers tot dansers, goochelaars, stuntshows, kinderentertainment, sprekers, cartoonisten, comedians en meer, streeft het platform ernaar om wereldwijd dé 'booking.com' te worden voor live-entertainment.

Het huidige succes van de weboplossing is te danken aan de meer dan 25.000 tevreden gebruikers in Nederland. Zij hebben de mogelijkheid om live optredens te vinden, te boeken en te ervaren voor hun eigen evenementen. De missie is om het zoeken en boeken van entertainment eenvoudig te maken, terwijl tegelijkertijd de markt transparanter en directer wordt.

Het komende jaar staat er een grote verandering op de planning, waarbij het bedrijf evolueert van een "skeletcrew" naar een productteam. Het team zal bestaan uit 4 developers, 1 designer/tester, 1 scrum master en 1 product owner. Met deze uitbreiding groeit het bedrijf van 12 naar ongeveer 20 medewerkers. De toekomst ziet er veelbelovend uit, en iedereen kijkt uit naar deze opwindende fase van groei en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris: We bieden een competitief salaris dat past bij de functie en ervaring van onze werknemers.
 • Bonus: Naast het basissalaris bieden we ook de mogelijkheid om bonussen te verdienen op basis van prestaties en doelen.
 • Vakantie: We bieden ruime vakantiedagen, zodat werknemers kunnen genieten van voldoende rust en ontspanning.
 • Ziektekostenverzekering: We bieden een uitgebreid ziektekostenverzekeringsplan om de gezondheidsbehoeften van onze werknemers te dekken.
 • AOW: We zorgen ervoor dat onze werknemers kunnen profiteren van de Algemene Ouderdomswet (AOW), een sociaal verzekeringssysteem voor ouderdomspensioen.
 • Reiskostenvergoeding: We bieden een reiskostenvergoeding om tegemoet te komen aan de transportbehoeften van onze werknemers.
 • Beste tools: We rusten onze werknemers uit met hoogwaardige tools en technologieën die nodig zijn om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren.
 • Eigenaarschap: Onze kernprincipes zijn gebaseerd op eigenaarschap, wat betekent dat we onze werknemers aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.
 • Vrijheid en autonomie: We hechten waarde aan vrijheid en autonomie, zodat werknemers zelfstandig kunnen werken en hun creativiteit en innovatie kunnen uiten.
 • Werkomgeving: De omgeving waarin je gaat werken is ook gebaseerd op onze kernprincipes, met een cultuur van open communicatie, samenwerking en ondersteuning om een positieve werksfeer te bevorderen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures