Terug naar overzicht
 • Plaats

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Ben jij een ervaren Magento developer die zowel uitblinkt in front- als backend ontwikkeling? Zoek jij een creatieve, enthousiaste, leergierige, gezellige en gemotiveerde omgeving om in te werken? Ben jij een communicatieve teamspeler die ook zelfstandig kan werken en altijd streeft naar groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Magento developer werk je nauw samen met onze projectmanager en UX/UI designers om de meest prachtige webshops te bouwen en te onderhouden voor onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met jouw expertise en passie voor Magento zorg je voor innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen die onze klanten versteld doen staan.

Dus, ben jij klaar om je skills naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan uitdagende projecten in een gezellige en professionele omgeving? Join ons team en maak samen met ons het verschil! Solliciteer nu en word onze nieuwe Magento developer!

Functie omschrijving

Als onderdeel van ons gepassioneerde team, ben jij de drijvende kracht achter het oplossen van diverse uitdagende vraagstukken. Samen met andere getalenteerde developers, designers en onze projectmanager werk je aan zowel korte als langdurige opdrachten, waarbij je technische oplossingen vertaalt naar de wensen van de klant.

Als Magento developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van Magento webshops, het creëren van maatwerk functionaliteiten en het opstellen van gedetailleerde functionele documentatie. Je bewaakt de technische kwaliteit door middel van code reviews en zorgt ervoor dat problemen geen obstakels vormen, maar uitdagingen die je vastberaden aanpakt totdat ze zijn opgelost. Je adviseert de projectmanager en opdrachtgever over usability en deelt je kennis met het team om gezamenlijk tot de beste resultaten te komen.

Binnen ons team ben jij de expert die met innovatieve en effectieve oplossingen komt, altijd gedreven door je passie voor Magento en de wens om continu te groeien en te excelleren. Met jouw creativiteit, communicatievaardigheden en doorzettingsvermogen draag je bij aan de succesvolle oplevering van projecten en het behalen van de hoogste klanttevredenheid.

Functie eisen

 • Praktisch en gedetailleerd: Je weet van aanpakken en hebt oog voor detail.
 • Ervaring en leergierigheid: Je hebt relevante ervaring en bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren.
 • Passie voor techniek en UX: Je hebt een diepe interesse en enthousiasme voor technologie en gebruikerservaring.
 • Innovatief denken: Je bedenkt graag slimme oplossingen die de eindgebruikers echt blij maken.
 • Sterke kennis van Magento: Je hebt een solide kennis van Magento en bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen.
 • Zelfstandig werken: Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw taken en projecten.
 • Goede communicatie: Je bent communicatief vaardig en kunt effectief communiceren met collega's en klanten.
 • Ambitie om te groeien: Je hebt de wil om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied.
 • Hands-on mentaliteit: Je bent niet bang om je handen vuil te maken en bent bereid om in de praktijk te zorgen voor resultaten.
 • HBO werk- en denkniveau: Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent in staat om complexe vraagstukken aan te pakken.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een Digital Agency gevestigd in regio Leiden en bestaan uit een team van 15 ervaren collega's. Ons bureau combineert creativiteit, technologie en strategie om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van design, digital, marketing en commerce. Wij zijn toegewijd aan voortdurende groei en leren elke dag met veel plezier. We zijn nieuwsgierig om grenzen op te zoeken, maar begrijpen ook dat sommige dingen gewoon moeten werken. Onze bedrijfscultuur is informeel, transparant, betrokken en voortdurend in ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris op basis van werkervaring: We bieden een salaris dat past bij jouw werkervaring en expertise.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en informele organisatie: We zorgen voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin je je thuis voelt.
 • Pensioenregeling: We bieden een pensioenregeling om te zorgen voor een financieel zekere toekomst.
 • Vernieuwende projecten voor topopdrachtgevers: Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende en vernieuwende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.
 • Zelfontwikkeling in samenwerking met het team: We stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei en bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in samenwerking met het team.
 • Veel eigen inbreng: Jouw input en ideeën worden gewaardeerd en je krijgt ruimte om zelfstandig te werken en jouw eigen inbreng te leveren.
 • Leuke collega's en gezelligheid: Je werkt samen met leuke collega's die met je meedenken en waar je gezellige momenten mee kunt beleven, zoals een potje poolen of de vrijdagmiddagborrel.
 • Flexibele werkplek: Je hebt de keuze om op kantoor te werken, hybride te werken of op afstand te werken, afhankelijk van jouw voorkeuren en de aard van het werk.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures